16 Şubat 2017 Perşembe

ORGANIX BIOTIN VE COLLAGEN ŞAMPUAN GERÇEKTEN SAÇ UZATIYOR MU?

                    Tam adı Ogx thick & full biotin & collagen şampuan olan ürün yazımı oldukça uzun zaman önce yazmıştım. Ürün hakkındaki yorumlarımda orta şekerliydi. Neden bilmiyorum ben kendi saçlarımda kullandığım süre içerisinde öyle mucizevi bir uzama farketmedim.
                   Hatta ürün yazımdan sonra tam emin olmak için 2. kutu şampuanı da edindim. belki daha çok ürün kullanmak gerekirdi tabii ama sanırım o kadar sabredemedim. Şahsi fikrim bu şampuanın bir saçın normal uzama süresine extra bir hız katmadığı yönünde.


  



                  Bakınız yukarıdaki fotoğraflardan soldaki, ürünü kullandıktan sonraki 2. ay sonunda çekildi yani 1. kutu bittiğinde, 2. fotoğraf ise sonraki 2. ay sonunda 2. kutu bittiğinde. Yani toplamda 4 aylık bir süre ancak yine belirttiğim gibi öyle ayda 3 - 5 cm. gibi bir uzama söz konusu değil.
Ürünün ayrıntılı yazısında da belirttiğim gibi dışarıdan yapılan bakımlarla bu tür etkiler elde etmek gerçekten çok zor ve güç.
                 Peki buna rağmen hiç güzel etkisi yok mu Organix Şampuanların. Elbette var özellikle bu ürün için, saç teli üzerindeki dolgunlaştırma etkisi güzel
( ancak dediğim saç çıkartma gibi bir etki değil ). Bu serinin ardından deniz mineralli olanı kullanmaya başladım ve ürünler hakkındaki genel kanım Ogx Şampuan ve saç kremlerinin benim saçlı derim ile güzel anlaştığı. Kaşıntı, SD atağı, kızarıklık yaratmadığı. Hatta çok karakteristik olmayan buklelerimi bile düzene soktular diyebilirim.
                Şimdilik Organix şampuanlarla bir süre daha iyi geçineceğiz gibi görünüyor.

                Sevgiler....... 

5 yorum:

  1. Ben bu seriyi hızlı uzattığı için kullanamadım. Belime gelen saçlarımda çok fazla beyaz var. Hızlı uzaması pek işime gelmiyor bu dönem. Ana sen hızlı uzatmak istersen bloğumda bir üründen bahsetmiştim. 10 günde saçlarım nasıl uzadı diye yazarsan çıkacaktır. Sevgiler 💕

    YanıtlaSil
  2. Çok duydugum sürekli elimin gittiği şampuan..

    YanıtlaSil
  3. Bu markanın Sea Mineral serisini çok seviyorum. Saç uzaması bence kullandığımız ürünlerden çok, vücudumuzun vitamin-mineral dengesi ve saç derimizin sağlığı ile ilgili bir durum. Ellerinize sağlık, sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Bu markanın E vitaminli olanını kullanmıştım bende memnun kalmadım.

    YanıtlaSil
  5. Ben de yalnızca şampuanla saç uzamasının sağlanamayacağını düşünüyorum... ama dediğin gibi Ogx şampuanlar genel olarak gayet başarılı ürünler. Ayrıca Sea Mineral Moisture da en sevdiğim! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil