9 Ağustos 2017 Çarşamba

LOREAL ÜÇ ETKİLİ NEMLENDİRİCİ GÖZ KREMİ

             İlkbaharda yaklaşan yaz mevsimi için hafif formüllü bir göz kremi edinmek istemiştim. Gratis' te denk gelince Loreal markasının '' yeni '' diye özellikle ambalaj üzerinde belirttiği üç etkili nemlendirici göz kremini  - bir de indirimde yakalayınca -  almıştım.  Ürünü geçtiğimiz ay bitenler yazısında görmüştünüz hatta.







                15 ml. lik cam, kavanozda gelen göz kremi, üç etki ile nemlendirme, pürüzsüz göz çevresi ve içerdiği B5 ve E vitamini sayesinde ışıltılı göz çevresi vaadediyor. Her yaş grubuna hitabeden göz kremi gliserin içeriği ile de 24 saate varan nemlendirme sağlıyor.  Ürünün yapısı - kıvamı normal, rengi beyaz, çok hafif bir kokusu bulunuyor. Hem küçük hem de kavanozda olması nedeniyle içinden almak oldukça zor. Bu noktada bir mini spatul kullanabilirsiniz.
               Benim ürün hakkındaki yorumlarım ise ürünün 20 - 25  yaş arası genç ciltlere uygun olduğu yönünde. Aslında nemlendirmesini, yapısını, verdiği o hafif aydınlık görüntüyü oldukça beğendim ama benim yaş grubuma ve kuru göz altlarıma nem vermesi yetmedi. Cilt tarafından güzel emiliyor, üzerine rahatça kapatıcı vs. sürüyorsunuz sonrasında kusma vs. yapmıyor ama nem açısından benim için bir nutri gold değil maalesef.






         
                   Ürüne ait ambalaj üzeri ve içerik listesi bilgileri ise yukarıdaki fotoğraflardaki gibi. Ürünün fiyatı 25 tl civarında, indirimleri takip ederek yarı fiyatına kadar edinebilirsiniz.

                 Sevgiler.......

1 yorum:

  1. Yaş grubunu okuyunca bıraktım :) Nutrigold bence de çok güzel bir kremdi. Öptüm çok!

    YanıtlaSil