6 Ağustos 2018 Pazartesi

BOBBI BROWN BRIGHTENING BRICK - PINK

                 Sıcak, çok sıcak İstanbul günlerinden merhabalar. Yani bu sıcaklarda değil makyaj yapmak neredeyse rutin cilt bakımı bile yapmak çok zor. Şahsım adına sadece hafif formüllü güneş koruyucu, bazı akşamlar da peeling, nem spreyi, çok nadir gece bakım yağı ile devam ederken, makyajda da güneş korumali bir renkli ten ürünü ( bu aralar klasik Missha BB krem favorim ) ve arada allık - aydınlatıcı iklisi ile devam ettim. Geri kalan herşey, o çok sevdiğimiz rujlar, kapatıcı, far, rimel hepsi fazla geldi  bana.
                 Bu cebelleşme içerisinde benim gibi tatile gitmeseniz de ve hatta yüksek faktörlü bir cilt koruma ürünü kullansanız da cilt renginiz hafiften değişiyor, Değişen cilt rengine güzel, hafif bir canlılık katmak için de elim hep bu ürüne gitti.
           







                   Benim çok sevdiğim markalardan biri olan Bobbi Brown ve her sezon yenilenen shimmer brick serilerinden pink allık.






                    Bobbi Brown Shimmer Brick Pink allık, hem aydınlatıcı hem allık birlikteliğini oldukça kararında ve hafif biçimde sunuyor. Işıltısı, markanın bu kategorideki diğer ürünleri kadar abartılı değil, ben özellikle genç yaş grubuna çok uygun buldum ama tabii her yaş grubu kullanabilir. Renk tonu itibariyle cilde güzel bir canlılık katıyor. Kalıcılığı güzel, günden geceye dayansın istiyorsanız tazelemek gerekiyor. Elimin üzerinde nasıl durabileceğini yansıtmaya çalıştım. Ben her ne kadar pembe tonlu allıklardan kaçınsam da bu allığı çok seviyorum.
                   Bu kategorideki diğer ürünler gibi klasik siyah akrilik ambalaj her zaman hoş, her zaman sade. Kapağı mıknatıslı, kolay kapanıyor ama güzel kapanıyor. Çantada vs. taşımaya uygun kolay kolay açılmaz. Ben bu ürün M.A.C 109, ya da M.A.C 116 gibi fırçalarla uyguluyorum. Her ikisiyle de güzel uygulanıyor.





                 Bobbi Brown Shimmer Brick Pink allığın 6 güzel rengi daha var ve diğer renkler de harika görünüyor. Ürün 6, 6 gr. ve fiyatı son gelen zamlarla çok çok artmış. Ben bu ürünü çok uzun bir zaman önce almıştım.O zaman neredeyse yarı fiyatıydı, kıymetini bilmeliyim.
                 Ambalaj üstü bilgilerini de meraklıları için aşağıya ekliyorum.





               

                        Son olarak markanın ürünlerine ulaşamayanlar için online Bobbi Brown sayfasından    güvenle alış veriş yapabilirsiniz.

                        Sevgiler......

2 yorum:

  1. Renkleri çok güzelmiş ve tam da hafif bronzlaşmış ten için biçilmiş kaftan!! Güle güle kullan, çok öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canım, çok teşekkürler, öpücükler benden....

      Sil