9 Mayıs 2019 Perşembe

SMASHBOX ALL-OVER SHADOW BRUSH

                         Yeniden merhabalar, bugün benim uzun süredir severek kullandığım, oldukça eski bir fırçamın yazısını yazacağım. İtiraf edeyim, Smashbox marka olarak benim aslında çok ilgi duyduğum bir marka değil. Hatta eskiden ürün yelpazesi biraz daha renkli ve genişken ilgimi çekebiliyordu ancak son yıllarda ürün skalalarını azalttıkları için hiç dikkatimi çekmiyor. Çok eskiden şurada severek kullandığım bir aydınlatıcı yazım varmış yalnız.
                         Markadan ikinci ürünüm de all over shadow brush olarak geçen 3 numaralı göz farı fırçası.


 






            All over shadow brush, 16 cm. uzunluğunda sentetik kıllardan yapılmış Ferrulesi parlak, metal, siyah ve parlak kırmızı ahşap sapı çok şık ve güzel duruyor. Kırmızı bence makyaj  malzemelerinin ambalajlarına, makyaj aksesuarlarına çok yakışan bir renk. Kıl boyu 2 cm. ve kıl yapısı konik şekilde.                                                                                                                        
                Özellikle tek renk farlar için tek seferde sürme işlemini çok güzel başarıyor. Büyük gözler ve göz kapağı, kaş mesafesi geniş olan gözlerde rahat uygulamalar yapabilirsiniz.     
Benim fırçam eski versiyon ve üzrinde 3 numara yazıyor, ayrıca shadow brush olmasına rağmen arkasında blending brush yazıyor, yeni versiyonlarda sanırım numara yok ve bu şekilde yazmıyor. 
Ben bu fırçayı yukarıdaki bağlantıda verdiğim aydınlatıcı ile beraber almıştım ve o zaman sanırım 50 tl. gibi bir fiyatı vardı. 
Markayla ve ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgi almak isyenler global ve ülkemiz sayfalarına buradan ve buradan ulaşabilirsiniz. 

Sevgiler.....                 
                                       
  

2 yorum: