31 Mart 2021 Çarşamba

CAUDALIE LIP CONDITIONER

                      Merhaba, ben her kış bir dudak bakım ürünü seçiyorum kendime ve onu kullanıyorum. Bu kış da aslında başka bir ürün kullanıyordum ama bonus olarak geçenlerde yazdığım Caudalie el kremi ile beraber lip balm gelince hadi dedim deneyeyim. Sonra ben bunu niye uzun zamandır keşfetmemişim diye düşündüm. Diyebilirim ki şu zamana kadar kullandığım en güzel dudak bakım ürünlerinden biri. Çok çok başarılı bir ürün. 





           Caudalie besleyici ve koruyucu dudak bakım kremi, besleyici üzüm çekirdeği yağı, Shea yağı ve antioksidanlar ile dudakları kalıcı olarak yatıştıran ve koruyan bir ürün. Dudaklarımda aktif kötü durumda, derin çatlak, yara vs. olmadığı için onarım konusunda etkisini net görmedim ama uzun süreli nem verme ve etkili yumuşaklık çok başarılı. Akşam yatarken sürdüğümde sabah yumuşacık dudaklarla kalkıyorum. Yapısı normal bidiğiniz bu tipteki bütün ürünler gibi hafif yağlı ancak sürdükten sonra yapış yapış bir his bırakmıyor. Kısa bir süre sonra zaten o hafif yağlı his de geçiyor. Kokusu hoş ve hafif narenciye gibi ferah bir tadı da var.. 

         Bazı mineral yağ içeren ürünler gibi çatlayan, kuruyan dudaklara sürdükçe önce yumuşatan ama sonra kurutan, kuruttukça da sürdüğümüz ürünler gibi değil. İçeriği % 99 doğal türevlerden oluşan Caudalie lip balmı, birkaç gün sürekli olarak kullandığımda da adeta bakım yapılmış pürüzsüz dudaklarım oluyor, ekstra peeling gibi bir ürüne hiç ihtiyaç duymuyorum. 



 

             İçerik listesi yukarıdaki fotoğraftaki gibi. Caudalie dudak bakım kremi, 4,5 gr. ve etkili bir ürün olduğu için her gün kullansanız bile bir kış mevsiminde çok rahat yeter. Güncel fıyatı kendi sayfasında 50 tl. olarak görünen ürünü ben el kremi ile set olarak o fiyata almıştım. 

            Caudalie ürünlerini ayrıntılı olarak incelemek isterseniz markanın ana sayfası için tık tık


             Sevgiler...... 


     



  

3 yorum:

  1. çok güzel bir anlatım. ürün de kaliteli sanırım. teşekkürler tavsiye ve tanıtım için...

    YanıtlaSil
  2. iki defa aldım ikisinde de kullanamadım yapış yapış ve çok kötüydü anlamadım nasıl oluyor..

    YanıtlaSil