8 Ekim 2014 Çarşamba

JOHN FRIEDA KAHVERENGİ SAÇLARA ÖZEL ELMAS PARLAKLIĞI KAZANDIRAN ŞAMPUAN VE SAÇ KREMİ

                  Haftanın son yazısından merhaba, orijinal adı uzun ( Brilliant Brunette Liquid Shine Illuminting Shampoo and Conditioner )  dedim ama Türkçe yazı başlığı da uzun oldu. Yaz tatiline gitmeden önce kozmetik marketlerin birinden 2. ürüne % bilmem kaç indirimle aldığım ürünlerden biri. Markanın daha önce şu saç serumunu yakın zamana kadar kullanıyordum ( ki çok daha sevdiğim başka bir ürüne geçtim, onun da yazısı yakında ), bir de şampuan ve saç kremini deneyeyim dedim.




                   3 ay civarında bir süredir ürünleri kullanıyorum, şampuana biraz ara verdim bu ara ama boyalı saçlara sahip olduğum için saç kremi benim için vazgeçilmez. Ürünün asıl amacı kahverengi saçlara elmas parlaklığı vermek, donuk mat görüntüden uzaklaştırmak ve bunu yaparken de yumuşatmak. Genelde dahili ve harici bir probleminiz yoksa boyalı saçların problemidir donuk ve mat saçlar. Ancak benim saçlarımın boyalı olmasına rağmen pek matlık problemi yoktur. Bu açıdan en başta belirtmeliyim ki her iki ürünün de saçlarımda parlaklık açısından yarattığı gözle görülür bir etki fark etmedim.
                  Şampuanın rengi şeffaf, hafif bir hindistan cevizi kokusuna sahip, kıvamı normal şampuanlardan biraz daha sıvı gibi. Tek başına verdiği temizlik hissi güzel, arınması kolay, sonrasında verdiği yumuşaklık fena değil. Saç kremi ise çok sevdiğim bir ürün oldu, kıvamı normal, rengi hafif bej, kokusu hindistan ceviszi ve biraz da kakao - karamel karışımı gibi ve biraz daha baskın, durulanışı, sonrasında kalan kokusu çok güzel. Saçı kuruttuktan sonraki yumuşaklık benim için çok iyi. Biraz elektriklenme sorunumu da çözdüler sanki tabii bunda kullandığım ürünlerin etkisi de var.




                Tüp şeklindeki ambalaj kullanım açısından plajda çok kolaylık yarattı, çantada vs. akma - dökülme yapmadı. Her iki ürünün miktarı da 250 ml., fiyatları 28 - 30 tl. civarındaydı sanırım. Online olarak daha uygun fiyatlara almanız mümkün tabii. Makanın orijinal sayfasından ürünleri ayrıntılı incelemek için tık tık . Unutmadan TR sayfasında bu ürünün ambalajı farklı gözüküyor, bilemedim neden.
                Sevgiler ve mutlu bayramlar dileğiyle.......

1 yorum:

  1. ben kahverengi ambalaji olani kullaniyorum, insallah bunlarda gelir almanyaya denemek isterim :)

    YanıtlaSil