13 Aralık 2014 Cumartesi

ANLAŞAMADIĞIM ÜRÜNLER 6 - ELİDOR KURU ŞAMPUAN

                  Kuru şampuanlar bu ara pek bir moda, moda diye pek birşeylere uymam aslında ama almış bulundum işte. Daha çok kızım için almıştım tabii ona almışken ben de denedim. Hiççççç memnun kalmadık. Kızımın saçları yağlı, kepeklenmeye müsait, market şampuanlarından herhangi birini kullandığımız anda yağlanması ve kepeklenmesi daha da artıyor, illa dermokozmetik olacak ki çok memnun kaldığımız şampuanların yazısı yakında gelecek.
                  Elidor kuru şampuanı da, market şampuanı kullanırken gün aşırı yağlanıp yıkanması gereken saçlarının yıkama süresini yarım - bir gün daha uzatabiliriz belki diye almıştık.




                Ürünün birkaç rengi var. Yeşil olan yağlı saçlar için canlandırıcı kuru şampuan olarak geçiyor. Yeşil elma gibi güzel, hafif bir kokusu var. Uygulaması standart ama uyguladıktan sonra canlandırmak bir kenara saçı acayip sertleştiriyor, keçeleştiriyor. Saçımı daha çok kirli hissettim, birkaç saat zor sabrettim. Miktarı 200 ml. ve fiyatı 15 tl. civarında. İçinde az kaldı, belki 3 kez daha kullanılabilir. Bir daha almam en azından bunu, belki başka bir marka olabilir bilmiyorum.

                Sevgiler....... 

2 yorum:

  1. Bazı kuru şampuanlar saçı acaip bir şekilde sertleştirmeyi başarıyorlar maalesef. Sephoralarda satılan Batiste markasının kuru şampuanıyla böyle bir sorun yaşamadım. Yolun Sephora 'ya düşerse testerına bakabilirsin.

    YanıtlaSil
  2. benim işime çok yarıyor ofiste ail durumlar için tutuyorum :)

    ben de bloğuma beklerim bu arada yeni stil ve gezi postlarım var :)
    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil