22 Aralık 2014 Pazartesi

MARIO BADESCU COLLAGEN NEMLENDİRİCİ - SPF 15

                 MB ürünlerini okumaktan sıkıldınız biliyorum ama dayanın son 2 ürün. Bu nemlendirici ve ardında serumlarla bitiyor.




                Ürünümüz markanın ultra hafif günlük nemlendiricilerinden biri. Kolajen içeriği ile cildin nem kaybını önlemeyi vaadediyor. 15 faktör güneş koruması ile kış mevsiminde gündüz kullanım için ideal. Rengi beyaz, hafif, kendine özgü bir kokusu var. Kıvamı aldukça akıcı, losyon gibi. Cilt tarafından hemen emiliyor. Ürün tüm cilt tipleri için önerilmiş ama çok kuru ciltlere nemlendirmesi biraz az gelirken, yağlı ciltler  bile çok rahat kullanabilir. Hassas ciltler üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi olacağını düşünmüyorum, tecrübe ile sabit.
             



                     Ürünün en sevdiğim yanlarından biri de daha önceki MB ürün yazılarında da bahsettiğim gibi ambalajları ve kullanım kolaylıkları. Miktarını da söylemeyi unutmayayım, 59 ml., güneş koruması nedeniyle sadece sabahları kullanıldığı için uzun süre yetiyor.  İçerik listesi ise aşağıdaki fotoğrafta. MB ürünleri hayvanlar üzerinde test yapmıyor ve paraben içermiyor ama sadece bunlarla da iş bitmiyor. Ne yazık ki bu üründe de mineral yağ ve türevleri bulunuyor.




                 Mutlu ve sağlıklı günler dileğiyle.......

2 yorum:

  1. Benim cildim lekelere yatkin oldugu icin doktorum en az spf 30 kullanmaniz gerekiyor dedi, 50 liyle pek fark yokmus aslinda ama ben yinede 50 kullanacagim ne olur ne olmaz. Mario Badescu hic denemedim sanirim almanyada satilmiyor :)

    YanıtlaSil
  2. Mario Badescu Glikolik Asitli Tonik kullanmıştım. İçeriği çok sade ve güzeldi. Bu üründe mineral yağ olmasına şaşırdım, bu marka iyi içerikli olarak kalmış nedense aklımda.

    YanıtlaSil