15 Haziran 2015 Pazartesi

ESTEE LAUDER SUMPTUOUS EXTREME MASCARA

                  Kış ortasında Estee Lauder online dan biten kirpik bazını almıştım ve yanında güzel bir kampanya ile mini boy Sumptuous Extreme rimel ve 2 ürün daha hediye gelmişti. Estee Lauder rimelleri severim ancak biraz ağırlık yaptığını düşünmekteyim. En beğendiğim rimeli de Magna Scopic olandır hatta ancak müthiş ağırlık yapmıştı. Sumptuous Extreme rimeli denemediğim için bir fikrim yoktu ancak mini boyu, rimel hakkında fikir edinmek için yetti de arttı bile.






                 Maskara oldukça koyu siyah renkli bir rimel. Bu açıdan koyu renk kirpik sevenleri tatmin eder. Kıl fırçası dipten uca doğru daralıyor, Göz pınarı ve dışarıdaki tüm kirpiklere ulaşıp rahatça tarıyor. Maskaranın kaldırma ve tek tek ayırma etkisini beğendim. Dolgunlaştırma etkisi kosunda ise başarılı diyebilirim ancak herkesin maskaradan beklentisi farklıdır. Hali hazırda çok gür kirpikleriniz yoksa bir takma kirpik etkisi yaratmıyor. Benim kirpiklerim ker açıdan orta halli diyebilirim, bu rimel de tek katta ortadan biraz iyi bir duruma soktu kirpiklerimi.
                Rimel, çok ıslak bir yapıya sahip değil ( ilk açıldığı zaman da değildi ), bu yüzden kirpikleri yapıştırmıyor. Ancak sol gözümde kendinden yapışık olan bir 3 ' lü kirpik grubu var, hangi rimel olursa olsun sürdükten sonra kirpik tarağıyla onları ayırırım. Gözaltına dökülme, akma vs. yapmadı, temizlerken çok zorluk çıkartmıyor.
               Ürünün altın rengi metal ambalajı çok şık ve makyaj çantası içinde seçiliyor. Deneme boyu minik olduğu için sürerken biraz zorlandım ben ama yavaş hareket edince sıkıntı yok. Mini boyun miktarı sanırım 3 - 4 ml. kadar.
              Rimel fotoğrafı çekmeyi başaramadığım için fotoğraflarım güzel çıkmadı. Ancak fikir edinmenize yine de yardımcı olacaktır.



                                  sağ göz rimelsiz - sol gözde sumptuous extreme


                                                  sol gözde sumptuous extreme


                                   sağ gözde sumptuous extreme - sol göz rimelsiz




                   Ve pek paylaşmamama rağmen bu rimelle yapılmış bir makyaj, gün sonunda çekildiği için gözlerimin, kaşlarımın boyası biraz dağılmış. Tabii filtre yardımını da unutmayayım, teni pürüzsüz çıkıyor insanın.  
                  Sonuç olarak ( sumptuous kısmına katılabilirim ama extreme kısmına değil ) beğendiğim bir rimel oldu ancak tam boyunu almayı düşünmüyorum. Bu bitince denemek istediğim başka rimeller var.  


                  Sevgiler.....  

2 yorum:

  1. böyle pahalı rimellerde ben de beklediğimi bulamıyorum en yazık ki :-((

    YanıtlaSil
  2. Bu kadar pahalı bir rimel böyle olmamalı :(

    YanıtlaSil