13 Temmuz 2015 Pazartesi

GIVENCHY CROISIERE HEALTY GLOW POWDER - 4 EXTREME CROISIERE

                Marka birkaç yıl önce  '' Croisiere Collection '' adında sınırlı üretim bir yaz koleksiyonu çıkartmıştı. Bronz temaya sahip koleksiyon, '' 365 gün doğal bronzluk '' ifadesiyle reklam elçisi olarak da Liv Tyler ' i kullanmıştı.





   
                   Ürün, bu koleksiyona ait fırınlanmış yapıda, yumuşacık dokuda, hafif ışıltılara sahip çok güzel bir bronzer. Çok doğal, sağlıklı bir görüntü veriyor, asla çamur gibi durmuyor. Ben bu ürünü ne zaman kullansam sanki sıradışı bir cazibeye sahipmişim gibi iltifat alıyorum. Ürünün kalıcılığı gayet iyi, bununla beraber ürünü kontur ürünü olarak da kullanmak mümkün.


           





                     Ürünün ambalajı çok sade, itiraf edeyim Givenchy amblemini her zaman çok sevmişimdir. Kapağında aynası bulunuyor. İç dokusu da oldukça şık. Bu healty glow powder serisi 4 renkten oluşuyor, bendeki 4 numara en koyu renk olan extreme croisiere. Croisiere adı gibi ( kruvazör ) makyaja da '' öncü '' olan bir görüntü veriyor.
                     Bu seri sonrasında çok başarılı olmuş olacak ki kalıcı hale geldi ve ambalajları değişerek yenilendi. Yeni ambalajlardaki renkler de bu seriye oldukça benziyor.
                     Ürünle ilgili söyleyeceğim bir diğer nokta ürün bana geldiğinde pan kısmından bütün olarak ayrılmış biçimde sallanıyordu, neyse ki parçalanmamıştı. Hatta köşelerinde minik kırıkları da var. Küçük bir operasyon düzenleyerek ürünü düz bir zemine ters çevirdim ve pan kısmına yapıştırıcı sürerek ürünü yapıştırdım. Bu noktada ürünün iç logosu normalde sağ alt köşede olması gerkirken ben çeviridikten sonra dikkat etmeden yapıştırdığım için şimdi logo sol üst köşede kaldı sizi şaşırtmasın.
                   Ambalaj üstü ve içerik bilgileri listesi;


 



                  Ürün bana yurtdışından gelmişti miktarı 7 gr. ve fiyatı 50 USD civarında. Yeni versiyonların fiyatları hakkında bir bilgim yok. Ancak bir tane ürünüm olsun tam olsun diyorsanız Givenchy bronzer serisine bir bakın derim.

                 Sevgiler.....                  

1 yorum: