28 Aralık 2015 Pazartesi

ANLAŞAMADIĞIM ÜRÜNLER - 10 - AVON NAIL EXPERT KÜTİKÜL GİDERİCİ KOMPLEX

                      Merhabalar, bir anlaşamadığım ürün yazısıyla daha karşınızdayım. Kışın kuruyan eller malum, tabii bu kurumaya tırnak etleri de dahil oluyor. Uzun bir süredir keserek manikür yapmıyorum, genelde tercihim kütikül giderici ürülerle tırnak etlerini yumuşatıp itmek oluyor. Bu konuda en büyük yardımcım şuradaki ürün, kesinlikle çok başarılı. Geçtiğimiz aylarda acaba bir muadil olabilir mi diye aşağıdaki ürünü seçmiştim ancak sonuç hüsran oldu.












                            Ürün yapı olarak krem formda, kıvamı güzel ancak ilk sürdüğünüz anda bier bir yumuşatma etkisi yok. Ürünle ilgili hoşlanmadığım bir nokta da tam performans için günde 3 kez kullanım önerisi olması. Günlük hayatında pek çok şeye vakit bulamayan bir kadının bu ürünü günde 3 kez tırnaklarına sürme, masaj yapma şansı pek yok gibi. Kaldı ki markanın standart el kremleri bile bu üründen güzel yumuşaklık veriyor. Biz bu ürünle anlaşamadık ama siz yine de denemek isterseniz indirimli katalog fiyatı 8 -  tl. civarında diye hatırlıyorum.


                            Küçük bir not; ben bu kuruyan ellere çözümü Dove katı sabun ile buldum. Evet o bir yüz sabunu, evet yumuşak bir yapısı olduğundan dolayı sabunluktaki görüntüsü çok güzel olmayabiliyor ancak günlük el temizliğini Dove sabunla yaptığımdan beri ellerim daha yumuşak. Bir tane de mutfak lavabosunda bulunduruyorum bulaşık deterjanıyla mutfak işim bittikten sonra en son deterjan artığını ellerimden arındırmak için kullanıyorum. Sonuç çok çok daha iyi, manikür zamanı bile artık daha seyrek olabiliyor.

                          Sevgiler ve mutlu haftalar dileğiyle......   

3 yorum:

  1. Tırnak etleri için Lapitak'ın benzer bir kremini ve Moshos Garden'ın vanilyalı el kremini kullanıyorum.Özellikle Moshos bu konuda gayet iyi :)

    YanıtlaSil
  2. Blogunuz cok güzel. Takibe aldım bende beklerim :) Sevgiler..

    YanıtlaSil