29 Aralık 2015 Salı

MAKYAJ ÇANTAM - 3 - SEPHORA MAKYAJ ÇANTASI

                    Önümüzde kısa bir yenı yıl tatili var, birkaç  günlüğüne bir yerlere kaçmak isteyenler için bugün ki yazının konuğu yine bir makyaj çantası. Gerçi kısa seyahatler için daha minik çantaları tercih edebilirsiniz, bu biraz orta boy sayılabiliecek bir çanta ancak her şeyim yanımda olsun, çok çeşit alayım diyorsanız durum değişiyor tabbi. Bu durumlar için birazdan fotoğraflarını göreceginiz makyaj çantası bence biçilmiş kaftan.






                    Sephora makyaj çantası boyutu dışında benim oldukça kullanışlı bulduğum, işlevsel bir çanta. Yalnız benimki oldukça eski bir versiyon, bir 4 - 5 yılı olabilir, sonraları bu çantaların başka versiyonları çıktı. Esasen üst kısmında bir de tutma sapı bulunuyordu ancak hem zaman içerisinde biraz yıprandı hem de bir süre sonra elime dolanmaya başladığı için ben ortadan kesip, fazlasını alarak iki ucu yine ortada birleştirerek yapıştırdım. Şimdi daha düz ve her yere daha rahat sığıyor.
                   Ürünün sentetik bir kumaşı var, kenar fitilleri ve şeritleri plastik, iç astarı da sentetik ancak plastik kısımları parçalanabilir diye makinede yıkamaya bence uygun değil. Ancak ıslak mendille çok kolay temizleniyor. Derinliği 4 cm. civarında.
                   Ürün üç kenarından fermuarlı olduğu için üst kısmından yatay bir şekilde komple açılmış oluyor ve siz çanta içerisindeki tüm ürünleri rahatlıkla görebiliyorsunuz. Ürün aramak zorunda kalmıyorsunuz, içerisinde gövdenin iç kenarlarına velcro bant ( cırt cırt ) ile tutturulmuş bir de minik ayraç var ancak fotoğraf yazdan kalma olduğu için ürünlerimin altında kalmış, gözükmüyor.






                    Çantanın kapak kısmında fırça ya da kalem ürünleri yerleştirmek için lastik bantlı bir kısım bulunuyor, lastik bantların üzerinde fırça hijyeni için bir de şeffaf folyo var.


 
 
                        Fotoğraflarım yazdan kalma olduğu için yanıma biraz fazla ürün almıştım fırça bölmesinde de Avon kalem rujlar duruyor. Diğer ürünleri ve fırçalalrımı clear zip pouch diyebileceğim torbalara koymuştum.




                      Sephora makyaj çantasını aldığım zamanki fiyatını hatırlamıyorum ancak şu an fiyatın 30 tl. civarında olduğunu tahmin ediyorum.

                      Sevgiler........

1 yorum: