14 Aralık 2015 Pazartesi

PURE BEAUTY LIFT & NOURISH FIRMING EYE CREAM

                     Merhabalar, bugün geçtiğimiz ilkbahar kullanıp çok memnun kaldığım ama yazısını yazmaya ancak fırsat bulabilidiğim bir ürünü anlatacağım. Bitenler yazılarımın birinde yazısı yakında demiştim ama neredeyse 6 ay olmuş, izleyicilerimden özür dilerim. Ürüne gelince;
                     Pure Beauty, Watson's Mağazalarının Kore menşeili ithal ettiği bir marka, daha önce de birkaç ürününü kullandım ve hemen hepsinden çook memnun kaldım. Blogu açmadan önce beyaz serinin toniğini de kullanıp memnun kalmıştım. Pure Beauty bu seriyi ne zaman çıkarttı bilmiyorum ama ülkemiz raflarında sanırım geçen yıl yerini aldı.


 



                   Seri bildiğim kadarıyla lift & nourish ibaresinden de anlaşılacağı gibi orta - üst yaş grubuna hitap ediyor. Ancak serinin diğer ürünleri de bu göz kremi gibi güzelse bence cilt tipine uygun 25 - 30 yaş arası herkes kullanılabilir. Kuru cilt tipi için daha uygun bir seri. Seri aynı zamanda antioksidan özelliğe de sahip.
                 Ürün yapı itibariyle oldukça yumuşak, rengi hafif sarımsı ve organik bir ürün olduğu için sanırım, patatese benzeyen bir kokusu var. Ben sürdükten sonra hafif bir soğutucu etki hissettim ki o da aynen gözlerime patates dilimi yerleştirmişim gibi hafif serin bir his verdi. Sürdükten sonra hemen emiliyor ancak sanki hafif ıslak, nemli gibi güzel birgörüntü de veriyor. Bu noktada kapatıcı sürmek için biraz bekleyebilirsiniz. Sonrasında makyaj altında kusma vs. herhangi bir olumsuz etki görmedim. Bununla beraber kırışıklık önlediğini düşünmüyorum ancak var olanları yumuşattığı bir gerçek. Özellikle yaz mevsiminde gece kullanımda serin, hafif ve rahatlatıcı oldu benim için. Ancak yine de çok çok kuru gözaltlarına ve ileri yaş grubuna ( + 45 ) sahipseniz özellikle de kış mevsiminde daha yoğun kıvamlı ya da balm türü ürünler kullanmanız iyi olabilir.


   

                    Ambalaj üstü bilgileri, kullanım önerisi ve içerik listesi ise aşağıdaki fotoğraflardaki gibi;










                      Ürün miktarı standart 15 ml. ve tüp ambalaj ince ucu ile kontrollü kullanım sağlıyor. Ürün fiyatını 20 tl. civarında diye hatırlıyorum. . Serinin diğer ürünlerini de merak ediyorum, indirimde vs. denk gelirsem tekrar edinebilirim.                                                                         


                     Sevgiler......                                                                                                                     

7 yorum:

  1. Pure&Beauty serisinden deneyimlerim çok az.Bu üründe gelecek günler için aklımda bulunsun o halde !

    YanıtlaSil
  2. Valla bu krem aklımda olsun! Tam bana göre olabilir :) Teşekkürler şeker!

    YanıtlaSil
  3. ben de yeni kullanmaya başladım gayet memnunum şimdilik. pure beauty ürünleri zaten kullanan birisi olarak tereddüt etmeden aldım. indirime girince tekrar almak istiyorum yedekte bulunsun diye.

    YanıtlaSil
  4. daha öncesinde cc bb kremlerini kullandım hala da tek kullandığım marka.organik üründen başka birşey kullanmıyorum zaten. bu yüzden pure beauty benim için çok iyi oldu.e zaten kore fanı da olduğum için tereddütsüz alıyorum. hiç pişman olmadım.tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  5. Ben 4 parça aldım sıkılaştırıcı baya gergin hissettiriyor memnunum

    YanıtlaSil