5 Haziran 2017 Pazartesi

OLAY COMPLETE GÜNEŞİN BRONZ DOKUNUŞU GÜNDÜZ KREMİ

                Olay, ürünlerini genel olarak çok deneyimlediğim bir marka değil. Ama listemde birkaç ürünü de yok değil. Hatta bir ara ülkemizden çekildi vs. dediklerinde üzülmüştüm ama sonradan çekilmedi. Ben şu an sadece Rossman Mağazalarında bazı ürünlerini görüyorum.  Geçtiğimiz sonbahar bir kozmetik deposunda bu ürüne rastladığımda da bir denemek istedim.






                       Ürün SPF 15 içeren bir nemlendirici - gündüz kremi aslında. Ama onu benzerlerinden farklı kılan tıpkı self - tan vücut ürünleri gibi yüzünüzün rengini çok hafif değiştirmesi. Ancak bunun kıvamını öyle güzel ayarlamışlar ki yüzünüz çok güzel, hafif bir renk alıyor, ten renginiz hafif kırılıyor. Ancak çok esmerseniz renginizin kırıldığı belli olmayabilir.
                        Ürünün rengi, çekmeyi unutmuşum ama dış ambalaj gibi sarı renkte. Kullandıkça ambalaj ağzında biriken kalıntılar koyu bir renk alıyor. Yapısı orta - ince, losyon kıvamında, akışkan. Ben nemlendirmesini normal, karma, yağlı ciltler için yeterli buldum. Kuru ciltler alttan destekleyebilirler. Bu tür ürünlerin pek çoğunda olduğu gibi kına benzeri bir kokusu var, sevmiyorsanız ilk sürüşte rahatsız olabilirsiniz. Ortalama 5 dakika sonra kokusu kayboluyor.
                      Ben bu ürünü daha çok güneş korumasının da miktarı nedeniyle genellikle sonbahardan kış mevsimine geçişlerde kullanmayı seviyorum. Hem cildimi canlı - güzel gösteriyor hem de
bakım - koruma yapmış oluyor.
                      Ambalaj üstü bilgileri ve içerik listesi ise aşağıdaki fotoğraflardaki gibi.


 







                    Ürün miktarı 50 ml. ve fiyatı 22 tl. Denk geldiğinizde belki denemek isterseniz.

                 
                    Sevgiler......  

2 yorum:

  1. Değişik bir ürünmüş aslında hoşuma gitti! Denk gelirsem mutlaka bakarım. Güle güle kullan Berna'cım, öptüm!

    YanıtlaSil
  2. Olay'in seneler önce bakım kremlerini kullanmıştım ama hangi serisiydi onu bile hatırlamıyorum halbuki iyi bir marka. Bu ürün baya ilgi çekiciymiş, rastlarsam ben de bakarım mutlaka😊 Güzel günlerde kullan, çok sevgiler❤️

    YanıtlaSil