10 Ekim 2018 Çarşamba

STILA ONE STEP ILLUMINATE

              Hafta ortasından merhabalar, bugünün yazısı daha önce one step correct  versiyonunu kullanıp çok sevdiğim Stila markasının ''one step illuminate'' versiyonuna ait.








                Ürün daha önceki versiyonunda olduğu gibi 3 ayrı renkte sarmal dizayn şeklinde oluşturulmuş. Yalnız buradaki renkler birbirine çok benzeyen ama birbirinden bir o kadar da farklı olan renklerden oluşuyor. Şeftalimsi bir somon, ten rengine çok benzeyen pembe bir ton ve koyu sarı tonlar ile hemen hemen her cilt tonuna uyum sağlayan bazın yapısı, dağılımı diğer baz ile aynı. Ürünün yine kendine has, hafif bir kokusu var ve kalıcı değil. Ben bu versiyonu da çok merak ediyordum ve alırken ikisini beraber almıştım. Gözenek problemim olmasına rağmen 3. kardeş olan gözenek bazı hiç ilgimi çekmedi doğrusu.








                     Sarmal görüntüyü ve renkleri, ambalaj üzerinden olabildiğince görüntülemeye çalıştım. Elimin üzerinde de dağıtımadan önceki halini görüyorsunuz. Ben fotoğraflar için 3 pompa civarı bol bol ürün aldım o nedenle biraz yoğun gözükse de aslında yüzünüzün durumuna göre 1- 2 pompa ürün çok rahat bir şekilde yetiyor. Ürünü cilde yaydıktan sonra renk, cildiniz ile bütünleşiyor ve hafif ışıltılı, canlı ve sağlıklı bir görüntü veriyor. makyajı güzel tutuyor, akma, kusma, alerjik reaksiyon yaratmadı. Bu bazı nemlendirici veya güneş koruyucu üzerine de kullanmak mümkün. Ben yazın genelde o şekilde kullanıp üzerine hafif yapılı bir ( aydınlatıcı ya da sabitleyici canım nasıl istiyorsa ) pudra geçtim.






                     Ambalaj üstü ve içerik bilgilerini yukarıya ekledim. Onun dışında plastik ambalaj yapısı, gramaj ve fiyat bilgileri diğeri ile aynı.
                     Belirtmem gereken bir diğer nokta ki bunu yazının sonuna sakladım yapıları vs. birbirinden farklı olsa da yüzde duruşu ve verdiği etki bakımında  Kiko Hydra pro glow ile çok çok benzettim. Üstelik Kiko SPF 10 içeriyor. Ulaşılabilirlik açısından dilerseniz Kiko ' yu tercih edebilirsiniz.


                     Sevgiler.......


                      

8 yorum:

  1. Tasarımı harikaymış Kiko'da da buna benzer bir ürün varsa bakmak lazım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka bakmalısın canım.Bolgda da var zaten, beğeneceğini düşünüyorum. Sevgiler...

      Sil
  2. stilanın glitter farlarını denemek istiyorum ben de bakalım belki yılbaşında alırım bir tane..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O farlara bayılıyorum da sürecek yerim yok diye hiç girişmedim, yoksa harikalar gerçekten...Sevgiler....

      Sil
  3. Ya şu sarmallı ürünlere bayılıyorum, tasarımları ve görüntüleri çok hoşuma gidiyor :)) Bu bazın etkisi de çok güzelmiş. Ben de son 1-2 aydır fondöten yerine bu tarz bir baz üstüne sadece kapatıcı uyguluyorum. Çok daha sağlıklı bir görünüm veriyor. Güle güle kullan Berna'cım, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canım az ama öz ürün, daha sağlıklı cilten sevdiğim. Sevgiler benden....

      Sil
  4. What a wonderful post, dear! Great photos!
    A big hello from Germany!
    Hugs ♥

    YanıtlaSil