18 Mart 2013 Pazartesi

GOOD SKIN LABS Z - PORE TONE - GÖZENEK ÇÖZÜMÜ


   
               2007 yılında Estee Lauder Şirketler Grubuna katılan Good Skin Labs 'sonucu hemen görün hemde anında ' sloganıyla hedefe yönelik uzun vadeli çözümler sunan özel ürünler  üretiyor. Her formül  çok kapsamlı ve geniş araştırımalar sonucunda ünlü dermatolog Dr. Paul Jarrod  Frank'ın önderliğinde geliştiriliyor, uzun süren klinik deneyler sonucunda onaylanıyor.                                                                                                                        
 
 
             Markanın gözenek görünümünü düzeltmeye yönelik ürünü Z-Pore  da bunlardan biri. Genişlemiş gözenek problemi her yaş ve her cilt tipinin problemi. Ürün, kullanıcıların % 85 inde 2 haftalık düzenli  kullanım sonunda  gözenek görünümünü de % 69 hafifleme, % 88 inde daha pürüzsüz bir cilt vaad ediyor. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve içerik olarak çok hoş  bir içeriğe sahip olmasa da vaadlerini büyük öçlüde yerine getiriyor. Silikon ve mica içeriği pürüzsüz bir his verirken gözenek görünümünü hafifletiyor. Ürünün ter ve suya karşı dayanıklı olduğu da vaadleri arasında ancak onu ilerleyen sıcak günlerde göreceğiz.  

 
         Ürünü makyaj öncesi problemli bölgelerinize uygulayabileceğiniz gibi ilerleyen saatlerde makyajınızın üzerine uyguladığınızda da parlama probleminize bir miktar çözüm oluyor. Daha önce kıyaslama yapabileceğim herhangi muadil bir ürün kullanmadım ancak kullandığım süre boyunca benim memnun kaldığım bir ürün oldu. Ürün 20 ml. kırmızı mercimek büyüklüğündeki  ürün ( fotoğrafını çekmiştim ancak yükleyemiyorum.) problemli bölgeleriniz için yeterli olacaktır.Tekin Acar ve online bazı sitelerden edinebileceğiniz ürünün fiyatı 75 tl. civarında ,biraz pahalı ancak çok uzun bir süre kullanılacağı düşünülürse fiyatını karşılayacaktır.
Sağlıklı günler dileğiyle.......



2 yorum:

  1. Bu ürün gözeneklerin sadece görünümünü mü düzeltiyor yoksa tedavi edici özelliği de var mı? (Almak istiyorum ama akşam makyajımı temizlediğimde yine korkunç gözeneklerimle baş başa kalacaksam o işi yapan daha ucuz ürünler var)

    YanıtlaSil
  2. gözenekleri porefessional gibi yok ediyormu sürdükten sonra? merak ettim bu ürünü douglasa bakacagim mutlaka :)

    YanıtlaSil