6 Eylül 2013 Cuma

ARKO NEM GÜNEŞ SONRASI LOSYON IŞILTILI - YOĞURT ÖZLÜ

           Arko'nun klasik yeşil beyaz tüp kremi herhalde her Türk kadınının en az bir kez kullandığı ya da hala annesinin, anneannesinin dolabında duran kremdir. Ürün yelpazesi çok geniş olan markanın özellikle güneş serisi çok popüler ben kullanmadım ama özellikle vücut ürünlerinden kullanan herkes çok memnun.
           Sevgili Nasıl Giysem Ne Sürsem'in şuradaki yazısından beridir bu ürünün peşindeyim diyebilirim. Oldukça uzun bir zaman olmuş ancak ne zaman bir Arko standı görüp baksam bu ürünü asla ve asla göremediğim gibi birde sorduğumda uzun bir süre gelmeyeceğini duymak merakımı arttırıyordu. Sonunda bu yaz almak kısmet oldu hemde çok tesadüfi bir şekilde ama biraz hayal kırıklığı gibi oldu, en azından ışıltı konusunda  Çünkü sanırım zaman içerisinde ambalajıyla beraber içeriği de bir miktar değişen ürünün linkteki yazıyla ışıltı konusunda çok benzeşmediğini söylemeliyim.


     

          Ürünümüz 150 ml.'lik oldukça büyük bir tüpte gelen nefis kokulu, kıvamı oldukça yoğun, nemlendirmesi çok güzel bir krem. İçeriğindeki yoğurt özleri ve cotton 24 complex ile beraber gliserin ve parafin  uzun süreli nemlendirme vaadediyor ve bunu birçok muadili ürüne göre oldukça güzel başarıyor.


     

          Ürünün kıvamı yoğun ancak çok koyu değil, sürerken zorlanmıyorsunuz. Dağılımı ve cilt tarafından emilimi kolay, sürme süreci içerisindeki nefis kokusu sizi rahatlatır türden. Herhangi bir alerjik reaksiyon oluşturmadı.


          

           Sürüldükten sonraki durumuda budur. Fotoğrafları büyütmek için lütfen üzerlerine tıklayınız.  Ancak ambalaj üzerindeki kocaman nem damlası içindeki ''ışıltılı'' ibaresine gelecek olursam işte benim ürünü asıl alış amacım ama benim için sınıfta kaldığı noktada bu oldu. Çünkü ışıltılı evet ama sürdükten yaklaşık 15 dakika sonraki durumunu aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz.




          Gördüğünüz gibi ışıltıların çok az bir miktarı kalmış hatta hiç ışıltı kalmamış diyebilirim. Öyle ki bu tür ürünlerin ışıltılı olanlarına ayrı bir zaafım var ve ışıltı kelimesini duyunca şöyle yaldır yaldır bir şey umuyor insan. Durumun benim bu yaz hiç bronzlaşmayan ve yüzümden daha açık renk olan cildimden kaynaklandığını düşünüp birde bronz bir ciltte deneyeyim diye düşünüp Antalya' da yaşadığı için  artık nerdeyse kunta kinte olmuş ablamın üzerinde de denediğimizde sonuç çok farklı değildi.
           Sonuç olarak tüm derslerden geçen ama ışıltıdan sınıfta kalan ürünümüzü yaklaşık 10- 12 tl.lik fiyatıyla  tüm market ve kozmetik marketlerin Arko stantlarında bulabilirsiniz. Ürünün birde yeşil ambalajlı ışıltısız versiyonu bulunuyor, standta özellikle alt kısımlara bakmanızı öneririm. Üst kısımlarda güneş ürünleri yeralıyor.
           Son olarak arka  yüzdeki ambalaj bilgileri ile sizleri başbaşa bırakırken güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder