24 Eylül 2013 Salı

TOO FACED SNOW BUNNY BRONZER

          Too Faced, birçok markaya göre temiz olan içerikleri ve işlevsel özellikteki ürünleri ile gönüllere taht kurmuş markalardan biri bana göre.


            

           Tam adı Snow Bunny Luminous Bronzer olan bu ışıltılı güzellikte onlardan biri. Ürün mat değil tüm renkleri ışıltılı, renk uyumunun kombini ürünü hem yazın hem kışın kullanılabilir hale getiriyor.




  


           Ürün 4 ayrı tondan oluşan stripe dediğimiz çizgili efektli bir ürün. Fan brush ile en soldaki açık rengi başlı başına aydınlatıcı olarak kullanabileceğiniz gibi tüm renkleri enine bir fırça darbesi ile karıştırarak da kullanabilirsiniz. Tek tek kullanma diğer renkler için de geçerli ki hafif bir el ayarıyla allık olarak da oldukça başarılı. Kalıcılığı güzel, gündüz makyajınızda kullandığınızda tüm gün tazelenmeye ihtiyaç duymuyor.




                Elimin üzerinde renkler tek başına çok ışıl ışıl çıkarken, tüm renkleri karıştırdığınızda daha itaatkar ışıltılara sahip ve her mevsim kullanılabilecek güzel bir renk ortaya çıkıyor. Fotoğrafları büyütmek için lütfen üzerlerine tıklayınız.




             Ürün 8 gr. ve paraben free ayrıca markanın tüm ürünleri bilindiği üzere cruelty free.


                                                         Sırada karton ambalaj bilgileri;



                                                                        İçerik listesi;



Her kozmetik ürününde görmeye alışkın olmadığımız ürünü tasarlayan tasarımcıya ait bilgiler;




             Ve arka ambalaj ürün bilgileri, birde şu ithalatçı firma etiketlerini daha makul biryerlere   yapıştırsalar çok güzel olacak. 


 
             

                  Sonuç olarak yapısı ve renkleri ile sizi yormayan, ışıltısı ile sizi sim bombasına çevirmeyen bu güzel bronzer Sephora mağazalarında sizleri bekliyor. Markanın orijinal sayfasına ulaşarak ürünleri incelemek isterseniz şuraya tıklamanız yeterli.      









                                   


     
         
         

                                                             

1 yorum: