19 Şubat 2014 Çarşamba

ANLAŞAMADIĞIM ÜRÜNLER 2 - BOOTS BOTANICS VITAMIN RECOVERY MASK

               Üyeliğimi bitirmeden önce sonbaharda gelen Vanilya kutuların birinden Boots ürünü çıkınca çok sevinmiştim, hem de tam boydu, daha ne olsun du! Ancak ilk kullanımdan itibaren kendisiyle pek yıldızımız barışmadı. Boots İngiltere' nin eczane - market zinciri markalarından biri. Ucuz - pahalı pek çok kozmetik, renkli kozmetik ve cilt bakım ürünlerini bünyesinde barındırıyor. Bununla beraber kendine ait markaları da var. Botanics kendi bünyesindeki cilt bakım markasıyken, NO 7 renkli kozmetik markasıdır mesela.
               Botanics serisi cilt bakım ürünleri % 70 oranında bitkisel içeriğe sahip ve içeriğindeki Gingko Biloba özü ile cildi onarmayı, yeniden yapılandırmayı, solgun ciltleri canlandırmayı ve biraz da nemlendirmeyi hedef alıyor.




               Kıvamı normal, rengi açık sarı, en rahatsız olduğum nokta ise çocukluğumda babamın Gibbs traş kremini hatırlatan kokusu. Sürdükten bir süre sonra kabuklanma şeklinde değil ama garip bir şekilde yüzünüzde yapışarak kalıyor - kuruyor arası bir şey, tarif etmekte zorlanıyorum. Bu süre içnde yüzümde müthiş bir ağırlık ve yapışkan bir his söz konusu. 3 dakika bekletip, temizlenilmesi önerilmiş, istenirse süre 10 dakikaya kadar uzatılabilir. Her türlü denedim, kısa - uzun ııh, sonrasında yüzümden temizlemek için zorlandığımı söylemem gerek yok sanırım. Temizlik sonrasında da öyle  aman aman bir etki gözlemlediğimi söyleyemeyeceğim. Az biraz yumuşattığını söyleyebilirim sadece. Daha önceki nem maskesi yazılarım için tık tık ve tık tık, ayrıca ikisinden de oldukça memnun kalmıştım.




               Ürünümüz 50 ml., Boots orijinal sitesinde çok araştırmama rağmen ürüne rastlayamadım, gören, duyan, bilen varsa yorum bırakmanız yeterli. Ayrıca şu anda Botanics serisinin tüm ambalajları değişip, yenilenmiş, orijinal Boots sayfası için tık tık . Ve ürünün Vanilya Club fiyatı 29 tl. ymiş. Her şeye rağmen Vanilya Club' a ulaşmak isterseniz tık tık. Son olarak  ambalaj arkasındaki içerik listesi, öyle temiz, organik yok bitkisel türünden değil bana kalırsa daha çok Allah ne verdiyse içine koyalım cinsinden.




               Sevgiler........

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder