11 Şubat 2014 Salı

NYX MOSAIC POWDER - 01 HIGHLIGHTER

               Merhaba, bugün yine bir aydınlatıcı yazısı ile birlikteyiz. Yurtdışında drugstore diye tabir edebileceğimiz neredeyse her marketin kozmetik bölümünde kocaman kocaman  standı bulunan Amerikalı kozmetik markalarından biri de NYX Cosmetics. Hem uygun fiyatları hem de nispeten ortalamanın üzerindeki bazı ürünleriyle çok seveni var. Nyx Mosaic Powder Highlighter markanın en sevilen ürünlerinden,






               Ürünümüz ambalaj şekli itibariyle klasik, ancak yerleşim bakımından mozaik kelimesini hak edecek sempatiyle düşünülmüş bir pudra aydınlatıcı. Pembe, lila ve sarımsı ekru tonları, ortadaki bej rengi çevreliyor. Renklerin tamamı sedefli ya da pearl diyebileceğim parlaklığa sahip ancak simli, kocaman parçalı türden değil. Yapısı yumuşak ve tozutma eğilimi mevcut hatta sert kıllı bir fırça kullandığınızda daha da tozutuyor.




               Renklerin ambalajdaki yerleşime göre renkleri yukarıdaki gibi ancak aydınlatıcı ürün renklerini olduğu gibi fotoğraflamak en zor işlerden biri sanırım. Fotoğrafları büyütmek için üzerlerine tıkladığınızda yine de bir fikir edinmenize yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.




                  5,7 gr. olan ürünü ben oldukça uzun bir süre önce Kanyon Douglas Mağazasından 29 tl.' ye edinmiştim. Yakın zamanda NYX ülkemizden çekiliyor diye standı olan mağazalarda % 50 indirim ardından da yok çekilmiyor diye tekrar normal fiyat satışı gerçekleşti. Bilen varsa düzeltsin beni ama şu an hala çekilip çekilmediğine dair net bir bilgi yok sanırım. Ayrıca her Douglas Mağazasındaki standın büyüklüğü farklı hatırladığım kadarıyla Kanyon Douglas'taki stand biraz daha büyükken Nişantaşı City's deki NYX standı oldukça küçüktü diye hatırlıyorum. Şahsi fikrim markanın ülkemizde kalıcı olacaksa daha yaygın satış ağıyla bizlere ulaşması. Böylelikle çok sevilen ve merak edilen pek çok ürünüyle daha tanışılmış olunur. Unutmadan NYX Cosmetics ana sayfası ve birbirinden çeşitli ürünleri incelemek için tık tık .

                  Sevgiler.......
            


 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder