24 Kasım 2014 Pazartesi

GIOVANNI 2 chic AVOKADO ve ZEYTİNYAĞLI SAÇ MASKESİ

                 Hemen orijinal ve çok uzun adını yazıyorum ürünün. Orijinal ve uzun adını başlık yapmak istemedim. Giovanni 2 chic Avokado & Olive Oil Ultra - Moist Deep Deep Moisture Hair Mask.
                 Fotoğraflarım içinse şimdiden özür dilerim, yazdan kalma ama kapalı bir havada çekilmiş fotoğraflar, şimdi ise ambalaj biraz yıprandığı için yenileyemedim.




                Giovanni ürünlerini Gratis getirdiğinden beri denemek istiyordum. Bazı ürünleri oldukça popüler. Bu maskeyi de ne zamandır denemek istiyordum, ilkbaharda ihtiyacım varken aldım yaz boyunca da severek kullandım.
               Ürün, saçı ısıl işlem sonucu kırılmalardan, nem kaybından ve dış etkenlerden koruyan, Avokado ve zeytinyağı ile nemlendirmeyi, bakım yapmayı vaadeden bir ürün. Yapısı oldukça ilginç, içerisinde peeling tanecikleri gibi partikülleri bulunuyor. Ürünün rengi açık yeşil, partiküllerin rengi ise fosforlu yeşil gibi daha parlak bir tonda, kıvamı oldukça koyu, kokusu güzel, uygulamadan sonra kolay durulanıyor.




                  Ben haftada 1 kez kullanıyordum. '' Dum '' diyorum, çünkü çok uzun olan saçlarımı aşamalı olarak su anda benim için oldukça kısa olabilecek bir boyda kısalttım. Bu nedenle biraz tembellik yapıyorum açık konuşayım 10 gün bazen 2 haftada bir uyguluyorum.  Ancak kullandığım süre içerisinde çok memnun kaldım. Saçımı güzel yumuşatıyor, elektriklenme minimum düzeyde, yaz boyunca saçlarım kısalmadan önce de Akdeniz' in tuzlu suyu ve uzun tatilime rağmen kırık saç telim neredeyse yoktu.
                Yalnız ürünle ilgili değinmem gereken önemli bir nokta var. Ürün içindeki bu partiküller ile saç derinize masaj yapılabildiği belirtilmiş ancak saç dipleriniz yağlıysa ya da yağlanmaya müsaitse bu şekilde uygulamaktan uzak durun derim. Ben kulak hizasının altından itibaren uç kısımlara uyguluyorum. Saçım biraz daha uzayana kadar tembellik edebilirim sonrasında haftada 1 uygulamaya devam, kırılmadan uzasınlar değil mi?
               Meraklısı için ambalaj üzeri bilgileri ve içerik listesi;






                Miktarı 150 ml. ve fiyatı yaklaşık 25 tl. olan ürünü Gratis Mağazalarından edinebilirsiniz. Yok ben evde aynı malzemeyle kimyasalsız saç maskemi kendim hazırlarım diyorsanız dikkat etmeniz gerekn en önemli nokta maskeyi her defasında tek kullanımlık olarak taze hazırlamanız.

               Sevgiler ve mutlu haftalar. Bir sonra ki yazıda görüşmek üzere. 

1 yorum:

  1. Aslında saç maskelerini iki haftada bir uygulamak en doğrusu. Saçları bir hafta dinlendirmek gerekiyor. Ben de bloğuma bekliyorum sizi bu arada. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil