19 Ocak 2015 Pazartesi

L' OREAL ELSEVE EXTRAORDINARY OIL

                 Bugünün yazısı geç kesfettiğim ama sonrasında çok memnun kaldığım ürünlerden biri olan bu saç bakım yağına ait olacak.




                    Loreal Extraordinary saç dokusunu pürüzsüzleştirici yağ, adı gibi fevkaladenin fevkinde saçlar yaratmanıza yardımcı ürünlerden biri. İçeriğinde susam yağından hint yağınna kadar pek çok bitki ve çiçek özleri bulnuyor. Çiçek özleri sayesinde benim bayıldığım nefis güzel bir kokuya sahip. Kendisi ile ablam sayesinde tanıştım ki daha önce John Frieda saç serumunu kullanıyordum. Blogda yazısı mevcut etiket bütonundan ulaşabilirsiniz. Ancak son zamalarda memnun değildim. Ayrıca ablamın methiyelerine kayıtsız kalamayp elimdeki ürün bitince bunu edindim.
                   Yağlanmaya müsait ama uçları bir o kadar da kuru, kıvırcık, elektrikli saçlarımda banyo sonrası kullanımda müthiş güzel bir yumuşaklık sağladı. Elektriklenme minimun düzeyde. Yapısı standart bir yağ ancak kalın yapıda değil. Kuru yağ kıvamında, kolay emiliyor. Saçlarımda güzel bir parlaklık bırakıyor, yağlandırma ve ağırlık yapmıyor ancak ben yine de saç diplerime çok değdirmiyorum. Bununla beraber genelde haftada 1, bazen 2 kez saçlarıma elektrikli  uygulama yapıyorum ama yazdan beri bu ürünü kullandığım için kırılma minimum düzeyde.




                     Ürünün pompalı şişesi sayesinde uygulaması kolay, saçlarımı bir süre öncesinde kısa kestirdiğim için 2 - 3 pompa ürün yetiyor. Ancak çok kuru saçlara sahip olan ve bu nedenle saçlarında yoğun dökülme sağlayan ablam nerdeyse avucunu dolduracak kadar kullanıyor ki saç dökülmeniz kuruluk nedeniyle ise yeterli derecede nemlendirme yapmıyorsunuz demektir.
                    Ürünü banyo sonrasında nemli saça uygulayabileceğiniz gibi banyo sonrası ve hatta kuru saçlarınıza da uygulayabilirsiniz. İlk çıktığında cam olan ve fiyatı biraz da yüksek olan şişesi bir süre sonra akrilik oldu ve çok az bir fiyat indirimine gidildi ki cam şişe çok ağır ve kullanımı zordu. Şu an için sanırım fiyatı 20 tl. civarında ancak indirim takipleriyle yarı yarıya kadar edinme şansınız var. Ürünün market raflarında yer alan 2 çeşidi bulunuyor, bendeki boyalı saçlar için olanı.




                         Miktarı 100 ml. olan ürünün ambalaj üzeri bilgileri ve içerik listesi;






                             Mutlu haftalar dileğiyle......

1 yorum:

  1. Onu kullandığımdan bu yana saçlarım uzamaya başladı, uzayan saçlarımı kırılmalar sebebiyle kestiriyordum. Bu ürünle kırılma yok. Her sabah tarama önceside ürünü çok az uçlarına sürüyorum; çıkıyorum :)))

    YanıtlaSil