28 Mayıs 2015 Perşembe

FRESH LOOK UNDER MAKEUP CREAM

                  Bugün uzun zamandır elimde bulunan ancak benim daha yeni yeni kullandığım ve oldukça memnun kaldığım bir ürünün yazısı ile karşınızdayım. Fresh Look Under Makeup Cream.





                    Bu makyaj bazı, oldukça uzun bir süre önce Vanilya Club kutusundan çıkmıştı ( Markanın tam adının olduğu yerde ışık nedeniyle parlamış ). O zamanlar bir kez denemiş sonra da niyeyse bir kenara kaldırmışım. Geçenlerde çekmece güncellemesi yaparken arkalarda buldum dedim tekrar bir deneyeyim, yapısında kokusunda hiçbir tuhaflık yok. Ürün özellikle kırışıklık problemi olan ciltler için düşünülmüş bir makyaj bazı. Makyaj yapmadan önce kullanıp üzerine makyajınızı yapıyorsunuz. Kırışık bölgelerde özellikle göz çevresi gibi kırışıklıkları doldurduğu ve makyajın daha düzgün daha net görünmesini sağlıyor ki kısmen öyle evet.



                      Ürün kıvamı orta yoğunlukta bir gözkremi gibi, belirgin bir kokusu yok, rengi beyaz. Yağlı ya da silikonlu bir ürünmüş gibi gözüküyor ancak içinde silikon varsa bile sürdüğünüzde öyle bir hisse kapılmıyorsunuz. Aksine yumuşatıcı bir etki sağlıyor dolayısıyla hem yağlı hem kuru ciltler memnun kalabilir. Ürünün karton ambalajı olmadığı için içerik bilgisi veremiyorum ama içersinde A, C, E ve Babbassu yağı gibi vitamin ve bitki özleri bulunuyormuş.
                    Ürünün gözlemlediğim etkilerine gelirsek kullandığım süre içerisinde makyajımın kalıcığını stabil tuttu. Alın bölgemdeki yatay kırışıklıkları birazcık da olsa hafifletti, üzerine yaptığım BB veya pudra uygulamasını kolaylaştırdı diyebilirim. Bununla beraber ürünü sadece göz üzerinde far bazı olarak da denedim, benim çok yağlı göz kapaklarım olduğu için etkisi 4 saat civarı sürdü ama çok yağlı göz kapaklarınız yoksa süresi uzayacaktır. Göz farının rahat uygulanmasını sağladı ve rengini bozmadı.
                  Ürünün plastık, tüp şeklindeki, sivri uçlu ambalajı taşıma ve kontrollü kullanma olanağı sağlıyor, miktarı 40 ml. ve sanırım fiyatı 45 tl. civarında. Ambalaj üstü bilgileri ise aşağıdaki gibi.







Mutlu günler dileğiyle........................................

1 yorum: