31 Temmuz 2015 Cuma

ANLAŞAMADIĞIM ÜRÜNLER - 10 - AVON NUTRA EFFECTS MATLAŞTIRICI TONİK

                    Yaz gelince normalden karmaya dönen cildim için dengeleyici ürünler kullanmaya çalışıyorum. Marka bir süre önce mevcut serilerinden birini yeniledi. Nutra Effects serisinin yağlı ciltler için dengeleyici nemlendiricilerini kullanmıştım, bir de toniğini denemek istedim, toniği nemlendiriciler ile hemen hemen ayni zaman diliminde kullandim ancak serinin bu toniği ile anlaşamadık.






                   Ürün çift fazdan oluşan bir tonik. Yukarıdaki fotoğrafta salisilik asit içeren pudralı kısmı şişenin alt tarafında birazcık gözüküyor. Ürünü her kullanımdan önce çalkalayarak birbirine karıştırmanız gerekiyor. Matlaştırma işini orta derecede yapıyor diyebilirim ancak ürünle anlaşamdığımız kısım bu toniğin alkol, paraben vs. içermemesi bilgisine rağmen kullandığınızda alkol kokusu almam. Kullandığım süre içerisinde herhangi bir alerjik reaksiyon, kızarıklı vs. olmamasına rağmen ürünü kullanmayı kestim çünkü uzun vadede zaralı olacağı izlenimi bıraktı bende. Ürünü yüzünde ciddi anlamda akneli sivilceli ciltler kullandığında durum pek iyi olmaz gibi geldi bana.  
                 Ürünün çalkaladığım zaman ki halini aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz.Sprey şişeye doldurmuştum. İçerik listesi de yine  aşağıdaki fotoğraftaki gibi.







              Küçük bir not; ben bu ürün gibi çift fazlı bir toniği üstelik de Roaccutane tedavisi görürüken ( Avene Cleanence tonik ) kullanmıştım. Ancak o çok çok güzel bir üründü.



             Sevgiler.......

1 yorum:

  1. Bende icerigine dikkat ediyordum, ama acikcasi en iyisi cildine iyi gelip gelmedigine bak, bugün cok kötü icerik dediklerine, yarin okadarda fena icerik degil, hatta iyi vs diyorlar, en iyisi kendi kendini izlemen. Cok güzel icerikli ürünlerde maalesef bende sivilce vs yapti :) Belli olmuyor maalesef.

    YanıtlaSil