29 Temmuz 2021 Perşembe

LANCOME FIX IT FORGET IT MAKYAJ SABİTLEYİCİ

                 Selam, bugün yazın bu çok sıcak günlerinde makyajınızı sabit tutan, akmasını önleyen hatta maske kullandığımız ( uzun bir süre daha kullanacağız gibi görünüyor ) şu günlerde maskeye transfer olmasını önleyen çok başarılı bir makyaj sabitleyici üründen bahsedeceğim. 



 








              Lancome fix it forget it makyaj sabitleyici, içeriğindeki bitki ve çiçek özleri ile makyajınızı sabitleyen, rengini koruyan ve cildinizi canlandıran bir sprey. Bu blogda daha önce de pek çok yüz spreyi yazdım, en sevdiğim ürün çeşitlerinden bir çünkü ancak bildiğiniz üzere her yüz spreyi makyaj sabitleyici olarak kullanılamıyor. Ancak her makyaj sabitleyici ürünü yüz spreyi olarak kullanabilirsiniz. Yani makyajdan önce cildi hazırlamak, makyajdan sonra sabitlemek ve hatta makyajınızı temizledikten sonra cildi rahatlatmak için tonik gibi. 

           Cadı fındığı olarak da bilinen Hamamelis, Moringa, kiwi ve limon özleri cildi hem makyaja hazırlıyor hem de 24 saate kadar canlı tutuyor. Şahsen 24 saat makyajı sabitleme özelliğini o kadar saat makyajı cildimde tutmadığım için deneyimlemedim ama 8 - 10 saat kaldığını söyleyebilirim. Bu saat aralığında makyajım gerçekten de akmadı, rengi solmadı, ten ürünüm dağılma vs. yapmadı. 

           Sıktıktan sonra yapışkan bir his bırakmayan spreyin belirgin bir kokusu yok. Atomizer kısımdan çıkan sprey miktarı tek seferde çok az, birkaç kez sıkmanız lazım ama yüzünüze dağılma şeklini çok iyi ayarlamışlar, eşit bir şekilde güzel yayılıyor. 

           Ürünün ambalajı da çok güzel. Boyu çantada, seyahatlerde vs. taşımak için ideal, 100 ml. buzlu cam gibi ağır görünen şişe aslında akrilik, kapağı güzel, sıkı kapanıyor, açılma yapmıyor. 

           Ambalaj üstü bilgileri ve içerik listesi ise aşağıdaki fotoğraflardaki gibi;



  










              Ürünün güncel fiyatı ise biraz yüksek. Şu an için markanın ülkemiz sayfasında 385 tl. olarak görünüyor. Ben alalı oldukça uzun zaman oldu, fiyat bu kadar pahalı değildi. Yanlış hatırlamıyorsam 235 tl. karşılığında sepete atmıştım ve birkaç ürünle birlikte ekstra % 20 indirim de olmuştu. Performansı iyi, başarılı bir ürün ama piyasada aynı etkiye sahip uygun fiyatlı ürünler de bulunabilir. 


              Sevgiler......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder