4 Kasım 2022 Cuma

LACOSTE POUR FEMME PARFÜM

                               Kasım ayının ilk yazısından merhaba. Yeni aya güzel bir ürünle, misler gibi kokan nefis bir parfümle başlayalım istedim. 

İlk olarak 2003 yılında piyasaya sürülen ve çiçeksi , odunsu notalar ve musk içerek Lacoste Pour Femme parfüm zaman içerisinde yenilenerek daha sportif bir hale getirilmiş. Biber, Frezya, yenibahar, ebegümeci, kediotu, elma, menekşe, yasemin, gül, sandal ağacı, tütsü, sedir gibi çiçek ve bitki karışımlarından oluşan parfüm oldukça zarif bir koku. Notalardan bazıları çok sert olmasına rağmen dozu çok iyi ayarlandığı için müthiş uyumlu ve sıcak bir karışım olmuş. 








                     Değişik bir biçimde sıktığım anda belirgin bir notayı fark edemediğim nadir kokulardan biri ama her sıktığımda da tok, doygun bir beyaz çiçek hissini yoğun biçimde veriyor ve bana çok yakıştığına dair iltifat aldığım bir koku. Bu noktada kalıcılığının oldukça iyi olduğunu belirtmeliyim. Özellikle de sürekli kıullandığınız günler sonunda üzerinize ve giysilerinize siniyor ve bekledikçe güzelleşiyor. 

                     Yaş olarak 25 yaş üstü her kadının kullanabileceği parfümü ben en cok sonbahar ve kış aylarına uygun buldum. İlkbaharın soğuk günlerinde de kullanılır tabii ancak sıcak yaz günleri için çok uygun değil. 

                   Lacoste pour femme parfümün şişe tasarımını da çok beğendim. Çok şık, sade şişenin kenarları yumuşatılarak, yukarıdan aşağıya doğru kıvrımlı birer düzlük verilmiş ve bu durum spor bir hava katmış. Aynı his farklı bir renk ile karton ambalaj üzerinden de verilmeye çalışılmış. Kapağı  çok güzel oturuyor ve mıknatıslı gibi olduğu için çantada vs. asla açılma yapmıyor. 




Ambalaj üstü bilgileri ve içerik listesi yukarıdaki fotoğrafta yer alan parfümün miktarı 90 ml. ve bu boy için güncel fiyatı 500 tl. civarında. Sanırım 6 ay önce bir Gratis indiriminde 350 tl. karşılığında denk gelince kaçırmadan sepete atmıştım. 


                Sevgiler ve mutlu günler dileğiyle...... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder