2 Mayıs 2013 Perşembe

PUPA MULTIPLAY GÖZ KALEMİ

                   Göz kalemleri ruj ve allıktan sonra herhalde en çok tercih edilen renkli kozmetik ürünlerinden biridir. Benimde bazen sadece gözkalemi tercih ettiğim zamanlar oldukça fazla hafif, çabuk ama bir o kadarda hoş bir görüntü elde etmek istediğimde sadece göz kalemi kullanırım.




                   Pupa göz kalemi, göz kalemi formunda olmakla beraber aslında çok işlevli yani multiplay olarak adlandırılmış. Ürünü göz kalemi olarak kullanmak dışında liner ve göz farı olarakta kullanabiliyorsunuz. Kalem formlu ürünü normal bir göz kalemi gibi kullanırken yumuşak ucu sayesinde daha ince çekerek linere dönüştürebilirsiniz. Ürünü arkasındaki sünger aplikatörü sayesinde ise daha kalın çekip dağıtarak dumanlı makyajlar elde edebilir veya komple gözkapağınıza dağıtarak far olarak kullanabilirsiniz. Göz üstüne baz ile kullanıldığında dayanıklılık süresi uzunken gözaltı ve içine kullandığınızda ne yazık ki akma problemi ile karşılaştım sanırım yumuşak ürünlerde karşılaşılan kaçınılmaz son akma problemi.




                     Bendeki rengi 02 nolu güzel ve koyu bir yeşil olan '' Deep Frost Green '' rengi, içinde ışıltı içermeyen mat bir renk.
                    İtalya menşeili Pupa markası eski yıllarda Boyner mağazalarında satılıyorken bir süre önce satıştan kalktı ancak Türkiye piyasasına tekrar gireceği söylentiler arasında. Pupa ürünlerini ben birkaç kez yine Boyner mağazalarında kelebek indirimi günlerinde stand önünde gördüm, onun dışında Kadıköy' deki  kozmetikçilerde veya bazı online alışveriş sitelerinin  kozmetik bölümlerinde rastlamanız mümkün, fiyatı ise çok değişken 20 - 35 tl. arasında değişen fiyatı ile tercih edebilirsiniz. Pupa markasının elimde bir ürünü daha var onuda ilerleyen günlerde tanıtacağım.
                    Markanın albenili ve göz alıcı ürünlerini ayrıntılı inceleyip fikir edinmek isterseniz sizi  şöyle alayım.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder