3 Mayıs 2013 Cuma

YSL BLUSH RADIANCE - 04

                 Cezayir asıllı Fransız modacı pantalonu kadınlara ilk kez giydirdiğinde bu kadar kullanılacağını tahmin ediyor muydu bilinmez ? ama kozmetik ürünlerini piyasaya sürerken çok tutulacağından eminmiş. Kendinden o  kadar eminmiş ki çok sigara içtiği için sigaranın adeta bir aksesuar olarak kullanıldığı yıllarda kendi markasına ait sigara bile üretmiş.




                 Sigara içmeyen biri olarak benim tercihim ise bir allıktan yana oldu. YSL blush radiance serisi diğer serideki allıklara benzer hafif ışıltı içeren bir seri. Ürün high end dediğimiz yüksek kaliteli kozmetik markalarının genelde yüz ürünlerinde olduğu gibi ince metal ambalaj, çizilmeyi önleyici kadife bir kese ve barbie bebek oyuncağı gibi bir fırça ile geliyor.




             Renk olarak kızarıklık problemi nedeniyle pembe allıklardan kaçınan ben, bu açık pembenin içindeki hafif ışıltıları ile özellikle yazın çok güzel ve açık bir renk verdiğini farkettim. Allığı alırken yanımda kızım da vardı ve küçük yaşına rağmen sanırım ileride kendininde kullanabileceğini düşünerek beni sürekli bu renge yöneltti. Renk çok açık olduğu için ''Heidi '' yanak  problemi yaşamıyorsunuz, rahat dağılıyor ve gün içerisinde tazelemek gerekebiliyor ancak bu sadece bendeki açık renkten kaynaklanıyor, serinin diğer renkleri daha pigmentli ve tazelenme ihtiyacı bulunmuyor.




             Ürün ambalaja çapraz olarak iki mat ve iki hafif ışıltılı renk olarak yerleştirilmiş, fırçanızı çapraz olarak allığa değdirdiğinizde sadece mat veya sadece ışıltılı renk elde etmeniz mümkün ancak tam ortadan kullandığınızda da çok güzel bir karışım renk tutturuyorsunuz. İçeriğinde ne yazık ki talk barındırıyor ancak bununla beraber yatıştırıcı etkisiyle de bilinen susam ve avokado özleri de var. Hafif ışıltısı sizi sim yumağına dönüştürmeden  canlı ve özellikle beyaz tenlerde bebek yanağı rengi veriyor.



           İkinci fotoğrafta görünen fırça çok küçük, kıl kalitesi fena değil, küçüklüğü bana barbie bebek oyuncaklarını hatırlattı çok çok zor durumlarda kalınırsa belki tercih edilebilir ama küçüklüğü nedeniyle elinizde tutamamanız olası.




           Ürün 4 gr. muadillerine göre biraz küçük ama yine de diğer renklerin kalıcılığı sayesinde uzun bir süre kullanılabilir. Fiyatı ise biraz değişken 85 tl. den online olarak bulabileceğiniz gibi 110 tl. den de karşınıza çıkabiliyor. Ben ürüne geçen yıl anneler günü kuponumla Sephora' dan sahip oldum, Sevil, Tekin Acar, Sephora gibi AVM içi kozmetikçilerden veya Boyner, YKM gibi mağazaların YSL standlarından ürüne ulaşabilirsiniz.
            Son olarak '' çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır '' sözünü ünlü modacının söylediğini belirtip serinin diğer renkleri ile sizleri başbaşa bırakıyorum.






Mutlu günler dileğiyle...........

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder