21 Şubat 2014 Cuma

ANLAŞAMADIĞIM ÜRÜNLER 3 - AVON ADVANCE TECHNIQUES 360 NOURISHMENT MOROCCAN ARGAN OIL SAÇ MASKESİ

               Avon' un çok sevilen ürünlerinden biri daha. Tüm saç tipleri için Fas - Argan yağı içeren saç maskesi. Seri aslında birde yağ formlu saç serumundan oluşuyor ve serideki ürünlerin beraber kullanılması tavsiye ediliyor. Bu tip seri ürünlerde ürünlerin bir arada kullanılmasının sonuca hızlı ulaşmakta faydası olduğu bir gerçek. Markanın bu seriden başka birde saç ucu onarıcı ( yeşil kapaklı ) serumu var ki yine çok sevilen ürünlerden biri ama ben kullanıp ondan da memnun kalmadığım için ayrıca elimde bir hayli yağ tipi serum ürün bulunduğu için Arganlı serinin serumunu almadım.






               Ürün düzenli kullanıldığında saçları besliyor ve yumuşaklık sağlıyor. Ambalaj üzerindeki 360 ibaresi ürünün saç telini çepeçevre kaplama ve onarma etkisinden kaynaklı. Ayrıca ürün yumuşatma etkisini içeriğindeki Provitamin B 5  ve E vitamininden alıyor.




                 Kıvamı oldukça yoğun, akıcı bir kıvama sahip değil. Hoş ve hafif bir kokusu var, çok kalıcı değil. Haftada 2 kez ıslak saça uygulanması, 5 dakika beklenmesi ve durulanması öneriliyor. Benim uzun saçlarıma bile fındık kadar bir miktarı yetiyor. Miktarı artırırsanız ve eğer kuru - normal değilde yağlanmaya müsait saçlarınız varsa yağlanma durumu artabilir. Ben de bir miktar parlak bir etki de bıraktı ancak öyle aman aman bir besleme, onarma ya da kıvırcık saçlarımda mucizevi bir yatıştırma etkisi olmadı. Hatta kullanırken saç diplerine getirmememe rağmen bazı zamanlarda yaşadığım az miktarda kaşıntı problemine bile bu ürünün sebep olduğunu düşünüyorum.
                Kapağı normal yaylı aç - kapa denilen kapak şeklinde ki duşta en kolay ambalaj. Arka ambalaj üzeri bilgileri ve içerik listesi aşağıdaki gibi. Fotoğrafları büyütmek için lütfen üzerlerine tıklayınız.





               Ürünün miktarı 150 ml. ve oldukça uzun bir süre yetiyor. Fiyatı yaklaşık olarak 15 tl. civarında, ürünü indirim zamanları daha uygun fiyata edinebilir ve Avon Türkiye sayfasından ayrıntılı inceleyebilirsiniz. Benim çok iyi anlaşamadığım ürünlerden biri olduğu için bitene kadar kullanırım ancak sanırım bir daha edinmem.

              Mutlu günler dileğiyle........








3 yorum:

  1. Merhaba,
    Blogunuzu çok beğendim ve sizi takibe aldım.
    Sevgiler,
    Bende bloguma beklerim http://hayatimakyajla.blogspot.com/
    İlk Hediye çekilişime beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de Avon 'un yeşil kapaklı serumunu herkesi övmesi üzerine almıştım ama son bitenler postumda da yazdığım gibi ( http://beautywiththeobromine.blogspot.com/2014/03/bitenler-ve-cope-gidenler-7.html ) sevemedim, hatta tek sevemeyen benim diye düşünmeye başlamıştım yazınızı okuyana kadar. Sevilmeyen ürünler de bitmek bilmiyor maalesef... Elseve 'in yağını sevdim ama eğer kullanmadıysanız, bakabilirsiniz.

    YanıtlaSil