13 Şubat 2014 Perşembe

RIMMEL LONDON LASTING FINISH BY KATE LIPSTICK - 111 KISS OF LIFE

               Rimmel London Kate Moss imzalı rujlar çıktığı günden beri çok popüler ve bence daha uzun yıllar da popüler olacak. Olur da bir gün satıştan kalkarsa içindeki ruj bitse bile ambalajını saklamayı düşünebilirim. Performans, fiyat, ortalamanın üzerindeki kaliteleri ve kolay ulaşılabilirlikleriyle tercih sebeplerinin başında geliyor sanırım. Ayrıca ilk çıkan siyah serinin ardından çıkan kırmızı ambalajlı seri ve üzerindeki minik kalpte ürünü cazip kılan unsurlardan biri sayılabilir.  






               Kate serisi rujlar genelde opak bir yapıya sahip, bildiğim kadarıyla tüm renkler herhangi bir sedef, ışıltı vs. içermiyor. Aralarında satin yapıda olan birkaç renk var ama. Hafif, meyveli gibi bir kokuya sahip. Yapısı, sürümü, duruşu, herşeyi insanın işini kolaylaştıran türden. Nemlendirmesi güzel, dudakları kurutmuyor, istenildiğinde ikinci katı katı uygulamaya izin veriyor. Daha açık renklerde bu daha kolay oluyor tabii.
              111 kiss of life ise adı gibi hayat öpücüğü ile insanı bir anda hayata döndüren ve çarpıcı kılabilecek bir renk. Renk olarak sıcak tonlu ama içinde pembelik barındırmayan bir kırmızı. Hemen hemen her kırmızı ruj gibi bir dudak kalemi illa ki istiyor. Çok özel bir dudak kalemi olmasına gerek yok, pembe tonlu olmayan basit bir dudak kalemini de pekala kaldırabilir. Ayrıca kalem ile ince dudaklı olanlar daha dolgun bir görünüme kavuşacak ve kalem rujunuzun dağılmasını engelleyecektir. Serideki açık renkler dahil tüm renklerin kalıcılıkları ise oldukça iyi. Bende birde siyah seriden 03 numara var. Onun için de mükemmel nude diyebilirim. İlk çekilişimde hediye etmiştim hatırlarsanız, rengi görmek için tık tık.








               Normalde çok kırmızı ruj sürmeyen ama elimin altında bir tane bulunsun, çok kullanmadığım için de bozulduğu zaman üzülmeyeyim, hazır Gratis, Watsons indirimi de devam ediyor ve hatta sevgilim olmasa da belki yarın  sürerim diyorsanız normalde 11 - 14 tl. arasındaki fiyatıyla belki edinmek istersiniz.
              Daha güzel fotoğraflar içinse buraya  bakabilirsiniz.

              Yeri gelmişken ruju sürerken kullandığım dudak kaleminden de bahsetmeden olmaz. Alessandro Lip Liner.





              
               Sevgiler.......

1 yorum:

  1. Güle güle kullan kate serisinin rujları dudağımı kurutuyor bu yüzden pek sevmiyorum ama o güzel renkleri için katlanıyorum :)

    YanıtlaSil