6 Şubat 2014 Perşembe

VASELINE LIP THERAPY

               Bir önceki yazımda çok fazla lip balm kullanmadığımı belirtmiştim. Bakım için olan Bodysol SOS haricinde hafif renkli ve çantaya atmalık olan dudak ürünü ise Vaseline Lip Therapy. Daha önce bu tip hafif renk veren ürünlerden Watson's Magic Lip Balm, Nivea vs. gibi birkaç tane kullandım ama pek memnun kalmadım. Watson' s benim dudaklarımda biraz yapay ve hoşlanmadığım bir pembe tonuna dönüştü, Nivea' nınkilerde genelde sedefli, sedefsiz olanları da her yerde bulamıyorum ama denemişliğim var.




               Vaselin Lip Therapy aslında kakaolu, şeffaf olanıyla çok meşhur ama ben hafif renkli diye bu çilekli olanı seçtim. Hafif güzel bir çilek kokusu var. Dışarda falan aynaya bakmadan ruj sürmek zor oluyorsa yerine böyle bir ürünle, kışın ayazdan, soğuktan dudakları korumak en azından eve dönene kadar yumuşak kalmasını ve gerilmemesini sağlamak mümkün. Hafif ve parlak pembe rengi solgun bir anınızda yüzünüzü biraz canlandırmak için yetebiliyor. Sanki biraz baby lips ifadesi veriyor gibi. Sedefli, parlak, ıslak bir görüntüsü yok, kabuklanma vs. problemleriniz varsa yumuşatması da fena değil. 






                Elimin üzerindeki rengi 5 - 6 kez üst üste bastırıp sürerek ancak elde edebildim. Merak edenler için ambalaj üstü bilgileri;




               Vaseline vücut bakım ürünlerini de merak etmiyor değilim aslında, özellikle Cocoa Butter serisinin merak ediyorum, beğeneni ve beğenmeyenleri mevcut. Elimdeki vücut ürünleri bitince bir şans verebilirim. İlgilenenler için Vaseline Türkiye sayfası ve ülkemizdeki üreticisi Lever Kimya'nın İngiltere - Hollanda ortaklı Avrupa kolu olan Ünilever. Yaklaşık olarak 4 - 5 tl. gibi bir fiyata sahip ürünü tüm market ve kozmetik marketlerden edinebilirsiniz.

               Sevgiler..........   

3 yorum:

  1. Merhaba :)
    Bir çok dudak bakım kremi denedim, niyeyse vaseline'yi denemek aklıma gelmedi:) Sedefsiz olması ve kabuklanmaması çok iyiymiş. Nivea kullanıyorum şuan, kabuklanmıyor ama renklileri ne yazık ki parlıyor :/

    Bu arada blogunu takibe aldım, ismi çok hoşuma gitti :) Ben de beklerim bloguma, bir de minicik çekilişim var katılmak istersen:)
    http://bahcembenim.blogspot.com.tr/2014/02/cekilisim-vaaar.html
    SEvgiler..

    YanıtlaSil
  2. merhaba cnm bloğunu takipteyim bende beklerim:)

    YanıtlaSil