28 Nisan 2021 Çarşamba

ELIZABETH ARDEN EIGHT HOUR MIRACLE HYDRATING MIST

                Yeniden merhaba, sizi marka ile bıktırmış olabilirim ama elimdeki son Elizabeth Arden ürünü bu yüz spreyi. Yine çok güzel, yine çok başarılı bir mist yapmışlar. 



  







             Elizabeth Arden nemlendirici yüz misti daha önce de yazılarını yazdığım eight hour serisinden bir ürün. Sekiz saat nemlendirme özelliği olan bu seriye ait tüm ürün yazılarına etiket bölümünden ulaşabilirsiniz. 
            İçeriğindeki antioksidanlar ve vitaminler ile zenginleştirilmiş güçlü meyve ve çiçek özlerinin birleşiminden oluşuyor. Acai, Goji, Nar, Kahve çekirdeği cildi canlandırken, elma yatıştırıcı özelliği sayesinde rahatlatıyor. Hafif, güzel bir kokusu var. Spreyden tek seferde çıkan miktar çok az, yüzünüzü nemlendirmek için oldukça fazla sıkmanız gerekiyor, tek olumsuz yanı bu diyebilirim. Sıktıktan sonra gerçekten de uzun saatler cilt nemli ve yumuşak kalıyor. Sağlıklı ve canlı görünüyor. 
Ben genelde bu tip ürünleri buzdolabında soğutarak uyguluyorum daha canlandırıcı bir etkisi oluyor ama eğer soğutma imkanı yoksa tabii olduğu gibi kullanabilirsiniz. 




          
                       Cilt bakımı sıralamanızda tonikten sonra kullanabileceğiniz gibi öncesinde de kullanabilirsiniz. Aslında bu tip ürünlerin pek zorunlu bir aşaması yoktur. İstediğiniz noktada rutininize dahil edebilirsiniz. Makyaj öncesinde de yine nem desteği almak için kullanabilirsiniz ancak makyaj sonrası sabitleme vs. gibi bir özelliği yok. Ambalaj üstü bilgileri ve içerik listesi ise aşağıdaki fotoğraflardaki gibi.



  



                    Ürünün ambalajı da güzel. Şeffaf şişeyi çok sevdim. Üstündeki baskılar vs. yine daha önceki ürünlerle aynı, sekiz saat vurgusu yapılmış. Kapağı güzel, sıkı oturuyor. Çantada vs. açılma yapmıyor. Miktarı 100 ml. olan ürünü havaalanından 18 EURO karşılığında almıştım. 
Ürünün içinden bir de prospektüs benzeri bir kağıt çıktı, içerisinde Elizabeth Arden 8 hour serisine ait tüm ürünlerin listesi vardı. Sizler için onu da fotoğraflamak istedim. 



    

                Yeni yazılarda görüşmek üzere, sevgiler....
      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder