22 Nisan 2021 Perşembe

GIVENCHY LE ROUGE - 103 BRUN CREATEUR

                Yeniden merhaba, blog arşivimdeki eski fotoğraflarla devam, çok sevdiğim eski rujlarımdan birini yazmaya çalışacağım. Rengi çok şaşırtıcı değil, benim sevdiğim klasik gül kurusu tonunda. 



  






        Le rouge, markanın klasik ruj serisi. İçeriğinde yine standart hyaluronik asit bulunuyor. Bununla beraber tazeleyici ve nemlendirici etkisi çok yüksen olan Güney Amerika kökenli, diş otu olarak da bilinen Acmella Oleracea bulunuyor. Yapısında bolca bulunan reçine sayesinde dudaklarınızı uzun süre kurutmadan yumuşacık tutuyor. 
       Yapısı çok yumuşak, değişik bir şekilde görüntüsü mat ruj gibi dursa da son derece satenimsi. Sürümü kolay, kalıcılığı orta - iyi. Yeme içme sonrası biraz dağılıyor ama ortalama 4 - 6 saat bozulmadan dudaklarınızda kalıyor. Benzer tonda bir dudak kalemi ile desteklerseniz de daha uzun süre kalıcı olacaktır. 



   
           Şu an rujum bitmeye yakın olduğu için yeniden çekmedim, eski çekim olduğu için fotoğrafı güzel netleyememişim, rengi bulanık çokmış ama ortalama bir fikir verecektir yine de. 103 Brun Createur, adında kahverengi geçse de orta tonlu, sıcak bir gül kurusu, pembe tonunda. 




     

           Ambalajı çok şık. Siyah, mat, dokulu deri kaplama gümüş rengi, parlak, metal ambajla birleşince harika olmuş. Üst kısımda marka logosu ve yan gövde ile iç gövdede marka ismi büyükçe yer almış. Kapsül gövdede iki adet bulunan markanın ikonik işareti ise kapağın oturmasını sağlarken, açma kapatma işlemini kolaylaştırıyor.  
         Bu klasik seride toplam 28 renk bulunuyor. Renklerin 20 tanesine sürekli olarak yani kalıcı 
( permanent ) olarak her sezon ulaşılırken sekiz tanesi değişken. Givenchy Le Rouge serisindeki rujlar 3, 4 gr. ve yabancı sitelerde 38 USD civarında bir fiyatı var. Ülkemizde ise Sephora mağazalarında 310 tl. olarak görünüyor. Elbette rujun yapısı, rengi çok güzel olsa da bulunmayacak bir renk değil. Benzer renkler bu ekonomik kriz içerisinde çok çok çok daha uygun fiyata başka markalarda bulunabilir. Ben nereden, kaça aldım hiç hatırlamıyorum, yukarıda da belirttiğim gibi çok eski bir rujum, bu nedenle karton ambalajı da yok, içerik bilgisi vs. de veremiyorum. 

           Markaya ait daha önce yazdığım ruj yazısına buradan ulaşabilirsiniz.   Diğer ürünler için etiket bölümüne bakmanız yeterli. Markanın ana sayfası içinse tık tık.


         Sevgiler.......  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder