23 Mayıs 2013 Perşembe

PRESTIGE TEKLİ FAR

                     Son birkaç yıldır hiçbir yerde rastlamadığım bir marka Prestige. Hatırladığım kadarıyla bir Hollanda markası  Bu farı alalıda bir 5 yıl kadar oluyor sanırım.




                    İstanbul dışındaki memleketimden bir parfümeriden almıştım sonrasında parfümeride kapandı ve ben keşke  markanın birkaç ürününü daha alsaymışım diye çok yandım.




                 Yapı olarak biraz sert, simli olmasının sert yapısında etkisi var diye düşünüyorum. Sert olmasına rağmen fırçaya gelişi güzel, tozutmuyor, renk vermesi, kalıcılığı ortanın üzerinde baz ile çok daha iyi tabii. İlk aldığımda çok kullandım sonra bir dönem hiç kullanmadım bu aralar tekrar gözdem oldu.




             Renk olarak çok güzel bir koyu altın sarısı  (sanırım adı golden sun idi ) koyu diyorum çünkü okside olmuş gibi bir ton. İçindeki simler büyük parçalar halinde değil, gündüz bile tek başına sürüldüğünde kötü ve çok parlak bir renk gibi durmuyor. Onun dışında özellikle koyu yeşil, koyu kahve ve siyah mat farla çok güzel uyum sağlıyor. Arka üst etiketi vardı muhtemelen ama kopmuş sanırım, alt etiket hala duruyor ve içerik listesi de bu şekilde.




             Daha önce Prestige farların diğer birkaç rengi ve bazı ürünlerini sevgili Miskinkek de yazmıştı. Fiyatı konusunda yardımcı olamayacağım çünkü hatırlamıyorum. Olurda bir yerlerde denk gelirseniz Prestige ürünlerini kaçırmayın derim. Markanın kendi sayfasına ulaşmak içinse buradan buyurun lütfen. Ben bu ürünü alırken birde Gosh markasına ait çift fazlı bir göz makyajı temizleyici almıştım. Kendisi bu zamana kadar kullandığım en iyi göz makyajı temizleyiciydi. Gosh bir Danimarka markası, değişik ürünleri denemeyi seviyor iseniz ve karşınızada  çıkarsa belki bir fikir verebilir diye düşündüm. Gosh markasının kendi sayfasına ulaşmak içinse buraya bakmanız yeterli.   
            

1 yorum:

  1. çok hoş bir renkmiş, aydınlatıcı olarak bile kullanılabilir

    YanıtlaSil