6 Temmuz 2021 Salı

SHISEIDO EYELASH CURLER 213-SHISEIDO KİRPİK KIVIRICI (KARLAJ)

             Merhabalar, yakın zamanda bir rimel - kirpik bazı ve rimel - mascara yazısı yazmıştım. Bu iki ürünü arka arkaya yazınca devam niteliğinde çok sevdiğim bir ürün olan kirpik kıvırıcımı da yazayım dedim. Aslında çok uzun zamandır Inglot kirpik kıvırıcı kullanıyordum, oldukça da memnundum ama geçenlerde kızıma kaptırınca ne zamandır denemek istediğim Shiseido kıvırıcıyı almak istedim. 







         Shiseido kirpik kıvırıcı, makyaj dünyasında oldukça popüler. Kirpikleri çok güzel kıvıran ve uzun görünmelerini sağlayan çok güzel bir ürün. En önemlisi de kirpikleri kıvırırken kırmıyor oluşu. Pek çok kirpik kıvırıcı kullandım ama  kirpiği kırmadan bu işlemi yapan kıvırıcı az gördüm ( yukarıda yazdığım Inglot kıvırıcı da kirpikleri kırmıyor ). Uzun kirpikleri güzel kıvırdığı gibi kısa kirpiklere de güzel tutunuyor, güzel kıvırıyor, kıvırdığınız kirpikler dakikalar içinde eski halini almıyor. Dolayısıyla kıvırıcıyı kullandıktan sonra rimel sürmek zorunda değilsiniz. Kirpikleriniz rimelsiz de olsa kendiliğinden kıvrık duruyor. 



   






             Ürünü nasıl ve nereden aldığıma gelecek olursam, alma girişiminde bulunduğumda ilk baktığım yer, ülkemizdeki tek yetkili satıcı olan, daha önce de pek çok kez avantajlı, indirimli alışveriş yaptığım Makyaj Trendi  adlı site oldu ancak fiyat gördüğünüz üzere çok astronomik olduğu için vazgeçtim. Sonrasında USA' da olan bir arkadaşımdan rica ettim ve beni kırmadı, çünkü fiyat nispeten daha uygundu. Normal fiyatı 22 USD+ yedek lastik için 6 USD olan fiyat, birkaç ürün daha alındığında toplamda 18 USD karşılığında bana ulaştı. Arkadaşım kendisi gelirken getirdiği için de kargo vs. ödemedim, sadece biraz beklemiş oldum.  

           Ambalaj üstü biligileri ise aşağıdaki fotoğraftaki gibi; Japonca olduğu için maalesef ne yazıyor bilmyorum..



    






                     Ürünün ambalajı asetat bir kutudan oluşuyor. Yukarıda gördüğünüz gibi içinden bir adet de yedek lastik çıkıyor. Ambalaj üzerinde gördüğünüz 213 numara ise ürün çeşidini belirtiyor. Zira yedek lastik için 214 ve yarım kirpik kıvırıcı için de 215 gibi numaralar verilerek ürünler kodlanmış. Markanın online sayfası  ve kirpik kıvırıcı  ürün incelemek isterseniz de tık tık.


                 Sevgiler.....

   

        

1 yorum:

  1. Merhaba mac kirpik kiviricisi mi yoksa bu mu desem hangisini secerdiniz

    YanıtlaSil