1 Mayıs 2013 Çarşamba

ESSENCE FAR BAZI

        
              Şurada yazmış olduğum Essence göz farını tanıtırken elimde sadece 1 tane daha Essence ürünü olduğunu yazmıştım. I Love Stage göz farı bazı standta en çok ilgimi  çeken ürünlerden bir olmuştu, daha önce Sephora ve Artdeco 'nun far bazlarını kullanıp bitirmiş biri olarak ikisinden de oldukça memnun kalmıştım. Göz kapakları yağlı biri olarak ikisi de farı yerinden oynatmadan tam performans sağlamıştı. Essencenin bu far bazı da çok övülünce ve fiyatı da çok uygun olunca hadi bir deneyeyim dedim ama benim yaşlı ve yağlı gözkapaklarıma hiçbir faydası olmadığını gördüm.



                   Benim için ambalaj kısmında en çarpıcı tarafı kapağının ucundaki süngerli aplikatörü olmıştu. Çünkü Sephora ve Artdeco ' nun ambalajları minik birer kavanozda geliyor hem hijyenik açıdan hem de ürün biterken kullanımı zor olduğundan aplikatör uçlu ürün kullanışlı olabilir diye düşünmüştüm.




         Ürünün sünger uçlu aplikatörünü göz kapağınıza birkaç kez noktalar halinde dokundurmanız yeterli.  Ardından parmağınızla dağıtarak ürünü yediriyorsunuz birkaç dakika içinde sabitleniyor sonrasında üzerine far, göz kalemi veya eyelinerinizi uygulayabilirsiniz.




Renk olarak oldukça sarı tonlu ancak sürdükten sonra gözkapağınızın rengini alarak  nötrleniyor. 


Üstteki bazsız alttaki bazlı    

          Elimin üzerinde yine Essence farın koyu mavi rengi ile deneme yaptığımda renk ve sabitleme durumu  oldukça güzel görünüyor olsa da kıvrımlı ve yağlı göz kapaklarına sahipseniz bu üründen memnun kalmazsınız çünkü ürün daha sürerken çizgilere doluyor ve farı göz kapağında tutma süresi ortalama 45 dakika ile 2 saat arsında kullandığınız farın kalitesine ve şartlara göre eğişiyor. Kısa bir süre içinde göz pınarlarından başlayarak yelpaze şeklinde o sevmedidğimiz çizgi çizgi görüntü oluşuyor.                                                                                                                    
           Sanırım ürün Essence markasının hitap ettiği yaş grubu ile paralel olarak biraz daha genç ve  problemsiz göz kapaklarına sahip olanlara hitap ediyor ancak yine de almak isterseniz Gratis ve Rossman' daki Essence standlarından 9.90 tl. karşılığında edinebilirsiniz.                                                                



             Son olarak 4 ml. lik bu ürünün Almanya kökenli bir marka olmasına rağmen ucuz işçilik nedeniyle son zamanların gözde fason ülkesi Polonya 'da üretildiğini belirteyim.
            Unutmadan üründen benim gibi memnun olmayan bir çok blog yazan veya yazmayan arkadaşla karşılaştım herkes ürünü  başka bir şekilde kullanma yoluna gitmiş ben ise ürünü bir kaç kez rujumun altına sabitleyici olarak kullandım sonuç şaşılacak şekilde iyi.  
                                                                                                    
                                                                                  
   

3 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence yüzde ve gözaltında kapatıcı olarak kullanılmaya uygın değil çizgilere dolma ve yazın akma ihtimali oldukça fazla birde fazla sarı alt tonlu daha uygun fiyatlı kapatıcılardan bourjois yazısını blogda bulabilirsin ben çok memnunum daha uygun fiyatlılar arasında ise maybelline olabilir. sevgiler

      Sil
    2. Teşekkür ederim ama bourjois benim için biraz pahalı ben uygun fiyatlı bişey arıyorum daha 13 yaşındayım :)

      Sil