13 Aralık 2013 Cuma

LANCASTER DIFFERENTLY NUTRI - DERMO SKIN NIGHT MULTI - RECOVERY CREAM

              40 yılı aşkın bir süredir kadınların iyi görünmeleri için ürünler geliştiren Lancaster, Coty laboratuvarlarının demirbaş markalarından biri. Lancaster markasına ait bir kaç deneme boyu ürünü de daha önce yazmış oldukça beğendiğimi belirtmiştim. Bugün yazacağım bir diğer Lancaster ürünü de markanın eski serilerinden birine ait olan bir gece kremi. Marka bir süre önce seri ve ambalajlarını yeniledi.




              Ürün bir gece kremi evet ancak ben ürünü işlevi dışında göz kremi olarak kullandım. Normal şartlar altında çok tercih edilmemesi gereken bir durum, ancak yaz boyunca göz kremi konusunda çok titiz davranmadığım için kışa girerken göz bakımında şok bakım uygulamak istedim. Göz çevresine şok bakımın nasıl yapıldığını ve süresini  şuradaki yazımda bulabilirsiniz.




              Kremimiz yatıştırıcı gece kremi olarak adlandırılmış ancak diğer gece kremleri gibi yoğun ve koyu yapılı bir ürün değildi. Ürünü direkt olarak göz çevremde kullanmaya başlamadım zaten. Normal işlevi için kullanmaya başladıktan sonra yapısının hafifliği ve verdiği netlik çok hoşuma gitti ve kullanım sahasını alın bölgemden göz çevresine çevirdim. İlk başlarda alın bölgemdeki çizgiler ve ürün miktarının az olması nedeniyle ben yüzümde değil sadece alın bölgemde kullanmayı uygun görmüştüm. Fotoğrafları çektiğim esnada dibini görmek üzere olduğum ürünün rengi hafif sarımsı, yapısı jel formda, kıvamı yumuşak ve nemlendirmesi güzel. Sabah tüm gün boyunca ve gece sabaha kadar göz çevresini başarılı bir şekilde nemlendiriyor. İstikrarlı kullanımda hafif ve güzel bir netlik veriyor. Ürün 15 ml.
              Lancaster ürünlerine ülkemizde ulaşmak biraz zor. Markanın güneş ürünlerine Boyner vs. gibi büyük mağazalardan ulaşmak mümkünken, cilt bakım ürünlerine ulaşmak mümkün değil. Ürün benim elime eczacı arkadaşım vasıtasıyla geçti bir de nette bakınırken bazı yabancı online alışveriş sitelerinde ve Vanilya Club'ta rastladım. Ne yazık ki memnun kalınan ama sürekliliği sağlanamayan ürünlere denk geldiğim zaman  biraz üzülüyorum.
             Yeri gelmişken yazımın başında bahsettiğim, Lancaster markasının da üretildiği Coty Laboratuvarlarından bahsetmek istiyorum. Bünyesinde pek çok markayı bulunduran ve bunların test ve üretim aşamalarını gerçekleştiren Coty Laboratuvarlarında ürünler; parfüm, cilt bakımı ve renkli kozmetik olarak ayrılmış durumda. Parfümde Adidas, Chloe, Davidoff, cilt ve vücut bakımında Lancaster, Philosophy, renkli kozmetikte O.P.I., Rimmel, Sally Hansen, N.Y.C New York Color gibi markaları bulunduran bir kuruluş. Merkezi Fransa' da olmasına rağmen bir kaç Avrupa ülkesinde ve hatta ülkemizde de ek  laboratuvarları ve üretim tesisleri bulunuyor. Coty Laboratuvarlarının ana sayfası için buraya, Lancaster ana sayfası için  buraya ve benim diğer göz çevresi ile ilgili yazılarımı hatırlamak isterseniz de buraya ve buraya tıklamanız yeterli.
              Sevgiler....

2 yorum: