23 Aralık 2013 Pazartesi

PUPA LUMINYS BAKED EYESHADOW - 19

              Şuradaki yazımda elimde birkaç Pupa ürünü daha olduğunu yazmıştım. Bugünün yazısı bu ürünlerden biri olan bir tekli far. Işıltılı seriden 19 no. lu renk.


              





              Farımız baked yani fırınlanmış olmasıyla beraber aynı zamanda ıslak - kuru olarak da kullanılabilen bir far. Renk itibariyle inci parlaklığında sedefli diyebileceğim bir renk gibi gözükse de sürdüğünüz anda o kadar parlak durmuyor zira içinde koyu tonda pembe damarları mevcut.                                 Pembe üzerine beyaz sedefli rengi güzel bir şekilde yumuşatıyor. Kalıcılık  konusunda  ise bazsız biraz zayıf. Baz  kullanılmadığında ana renk çabuk silindiği için ışıltıların parçacıkları biraz büyükmüş gibi duruyor ancak baz ile hem kalıcılığı artıyor hem de ışıltı - renk dengesi kıvamında oluyor. Benim biraz  da kış aylarından çok yaz aylarına yakıştırdığım bir renk ama uygun renklerde  kullanıldığında koyu  tonları biraz açmak - kombinlemek veya göz pınarına hafif bir aydınlık katmak için kış  mevsiminde  de tabii ki kullanıyorum. Islak olarak ise el alışkanlığından olsa gerek hiç  denemedim. Ayrıca bu serinin koyu renklerinin duochrome görüntüsü verdiğini okumuştum.                                                                                                                             




                Ambalaj görüntüsü şeffaf plastik, biraz tombikçe, içinde uyduruk bir sünger aplikatör var, tekli far almayı çok tercih etmesem de elimde bir kaç tane var. Miktarı 2, 2 gr. Ülkemizde ulaşmanın biraz sıkıntılı olduğu markanın ürünlerini denk gelirseniz deneyebilirsiniz.

               Sevgiler.......
                                                                                                                   

2 yorum:

  1. Pupa bir dönem YKM'de satılıyordu sanırım.Şimdi online satışta görüyorum ama bilerek almış gibi olmuyor.
    Renk çok güzelmiş tatlım.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet online almak herzaman boyle bir risk iceriyor ne yazik ki, tesekkur ederim

      Sil