24 Aralık 2013 Salı

PUPA BRIGHT MATT LIPSTICK

              Pupa bright matt lipstick, markanın en çok sevilen serilerinden biri. Diğer serilere göre daha az renk seçeneği bulunan seriye ait ruj bright olarak geçmesine rağmen bence mat yapılı bir ruj.




               Yapısının matlığı nedeniyle kış mevsiminde kuru dudakları daha da kurutmaya meyilli ancak altına sürebileceğiniz bir lipbalm ile bu problem ortadan kalkıyor. Kalıcılığı orta düzeyde, yeme - içme sonrasında tazeleme gerektiriyor.




              Kış aylarında dudaklarınıza düzenli olarak uygulayacağınız lip scrup tarzı ürünlerle mat rujlarınızı daha rahat kullanabilirsiniz. Renk numarasını etiketi koptuğu için hatırlayamadığım rujun rengi güzel bir şeftali, somon gibi, bazı mat rujlar gibi herhangi bir ışıltı - sedef içermiyor. Bu tonlar yine benim yaz aylarına daha çok yakıştırdığım renklerden. Bu yaz bu ve bir kaç ruj dışında başka bir şey kullanmadım dersem yeridir. Yaz aylarında ise herhangi bir kurutma problemi yaşamadım.




               Renk ışık nedeniyle elimde farklı çıkmış ancak asıl renk aşağıda dudağımda gördüğünüz renge daha yakın.


    

               Daha önce de yazdığım gibi ülkemizde bulunması biraz sıkıntılı markanın ürünlerine bir yerlerde denk gelirseniz denemenizi öneririm. Unutmadan hala okumadıysanız bir önceki Pupa ürün yazılarım için buraya ve buraya tıklayabilir, markanın orijinal sayfasına ise buradan ulaşıp ürünleri inceleyebilirsiniz.
              Yarın, sürpriz bir Pupa ürünü ile yılbaşı çekilişi, siz sevgili okuyucularımı bekliyor olacak..
              
              Sevgiler.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder