4 Aralık 2013 Çarşamba

YVES ROCHER HYDRA VEGETAL TONİK

              Markanın sanıyorum geçen yıl çıkan cilt bakım serisinin toniği, nemsiz ciltlere nem vermek ve tazelemek için tamamlayıcı bir ürün.




              İçeriğindeki akçaağaç özsuyu sayesinde tazelenme ve hamamelis sayesinde yumuşatma görevini yapıyor, nemlendirme vaadi de var ancak nem verme konusunda toniklerden çok fazla verim beklememek gerekiyor nitekim bu tonikte nem verme konusunda biraz zayıf. Yine markanın pembe renkli kızarıklık önleyici serisinin toniğini uzun zamandır kullanıyordum hatta elimde bir tane açılmamış var ancak son alışverişimde bu toniği denemek istedim. İçinde çok az bir miktar alkol bulunduğu için biraz tereddütle yaklaştım ancak mağazadaki görevli arkadaşla bir deneme yaptık ve sonuç beni çok tedirgin etmedi çünkü herhangi bir yanma, tahriş veya kızarıklık oluşmadı. Bununla beraber germe, kurutma gibi bir problem de oluşturmadı.




              Toniğimiz 200 ml. ve normal - karma ciltler için, sabahları kullandığımda cildi güzel uyandırıyor, ben baskın, taze bir koku alıyorum sanki biraz da salatalık kokusu karışmış gibi ama kesinlikle rahatsız edici değil. Akşamları ise cilt temizliğini tamamlayıcı olarak şimdilik güzel.




              İthalatçı firma etiketi, bu konudan daha önce de şikayet etmiştim, çok alakasız - saçma yerlere yapıştırıyorlar diye. Yine içerik listesinin üzerine yapıştırılmış, bu noktada içeriğini göremediğim bir ürünü kullanmak beni biraz rahatsız ediyor. Tabii bazı markalarda ambalaj üzerinde yazan içerik bilgileri ile ürünün yapısı birbirini tutmuyor ve ambalaj üzerindeki içerik listesine güvenmek zorunda kalıyoruz.  Yves Rocher' de böyle bir durum olduğunu sanmıyorum ama yine de etiket başka bir yere yapıştırılsa daha güzel olur bence.




              Markanın diğer toniklerinde rahatsız olduğum tıpasız şişe tasarımı bu tonikte yapılmamış, çok sevindim doğrusu. Bilmeyenler için söyleyeyim diğer tonikleri kullanmak biraz zor oluyor çünkü ağızlarında tıpa bulunmuyor. Yves Rocher' in bence bu duruma ve kavanozda nemlendirici durumuna kısa sürede veda etmesi gerek.
             Hydra Vegetal toniğe Yves Rocher Mağazalarından ulaşabilir, 25 tl. karşılığında veya zaman zaman yapılan indirimlerle daha uygun fiyata edinebilirsiniz. Ürünü ayrıntılı incelemek için ise buraya tıklamanız yeterli.

             Sevgiler.........
    

5 yorum:

  1. Benimde son dönemde kullandığım ve memnun kaldığım bir ürün oldu.Kokusu ve cildi kurutmayışı çok güzel.Firma etiketlerine gelince pek çok üründe kasıtlı olarak içerik bilgisi üzerine yapıştırıldığını düşünmekteyim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen pek çok markada bu durum söz konusu, bazen bende özellikle yapıyorlar diye düşünüyorum

      Sil
  2. ben beyaz çaylı olan serideki toniği seviyorum daha çok bunu hiç denemedim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloğu açmadan önce onu da kullanmış ve beğenmiştim, bana yaz mevsiminde daha iyi gelmisti

      Sil
  3. Akne tedavisi sebebiyle şu sıralar cildim çok nemsiz ve de hassas. Diğer pembe olan (active sensitive) serisinin toniği ile bunun arasında kararsız kaldım. Ve ikisini de kullanan birini bulduğuma pek sevindim şu an. :) Sence hangisi daha iyi? Stoğunu saymazsak tekrar alacak olsan hangisini alırsın? ;)

    YanıtlaSil