2 Aralık 2013 Pazartesi

NUXE PARIS REVE de MIEL FACE CLEANSING AND MAKE - UP REMOVING GEL

              Farmakoloji uzmanı Aliza Jabes tarafından yaratılan marka, doğanın sunduklarını teknoloji ve bilimle harmanlayarak bitkisel içerikli ürünleri sağlık ve güzellik için kullanmayı hedef edinmiş. Öyle ki naturaly ve luxe kelimelerini birleştirerek NUXE markasına isim vermiş. Özellikle temiz içerikleri ve koruyucu - madeni yağ, suni parfüm ve renklendirici içermeyen formülleri ile en çok beğenilen markalar kategorisinde üst listede. Yenilenen ambalajı ile dünya çapında dakikada 100 tane satıldığı istatistiklerle kanıtlanmış meşhur Huile Prodigieuse ( çok amaçlı kuru yağ ) bunlardan biri. Nirvanesque, Nuxurience, Nuxellence, Reve de Miel, Creme Fraiche, Nuxe Brightening markanın serilerinden bazıları.
             Markanın Reve de Miel yani ballı serisinden yüz ve makyaj temizleme jeli bugün konuğum. Ürünün 15 ml. lik deneme boyunu daha önce kullanıp çok beğenmiştim. İlk fırsatta edindim, aldığım günden beri de ( her gün jel kullanamayan, kullandığında hangisi olursa olsun cildi tahriş olan ben ) haftada neredeyse 3 gün bu jeli bayıla bayıla kullanıyorum.




            Ürün dediğim gibi ballı seriden, yumuşatıcı ve yatıştırıcı yüz yıkama jeli günlük olarak rahatlıkla kullanılabilir. Nazik bir şekilde temizleme sağlayarak aynı zamanda cildin hidrolipidik tabakasın da koruyan jel paraben ve fenoksietanol ( eter - alkol bazlı sentetik koruyucu ) içermiyor. Akasya balı ve  ayçiçeği yağı ile zenginleştirilen formül tüm makyaj ve kir kalıntılarını temizliyor. Kullandıktan sonra verdiği temizlik ve yumuşaklık duygusunu uzun süre hissediyorum öyle ki üzerine bir süre nemlendirici vs. bir şey sürmek istemiyor insan.




               Ambalaj üzerinde kuru ve hassas ciltler için olduğu belirtilmiş ancak bence tüm cilt tipleri gönül rahatlığıyla kullanabilir zira arka etikettede tüm cilt tipleri için olduğu belirtilmiş. Belki sadece çok yağlı ciltler veya akne problemi yaşayan ciltler memnun kalmayabilir, çünkü ürün yağlanma önleyici ve sebum dengeleyici özellikte bir ürün değil, böyle bir iddiası da yok.




              Kapağı normal pompalı, tek pompa ürün günlük temizlik, çift pompa ürün makyajlı cilt temizliği için yeterli geliyor. Makyajlı cildinizi temizlerken çok köpürmemesine rağmen temizliği üst noktada, sonrasında tonikleme yaptığımda pamukta hiç makyaj kalıntısına rastlamadım. Ama çok yoğun makyajlarda öncesinde bir misel solüsyon veya yağ tercih edebilirsiniz.




              Rengi bildiğiniz bal renginde, kıvamı normal jel kıvamında, kokusu çoooook yoğun bir bitter bal kokusu. Şekerli bir bal gibi değil ama sanki yabani bir bitki ve bal karışımı gibi. Açık konuşmam gerekirse ben kokusuna tek kelime ile bayılıyorum ağır bulup beğenmeyenler mutlaka olabilir. Yüzümü yıkadıktan sonra kokusunun bir süre yüzümde ve ellerimde kalması da cabası.




                                    İthalatçı firma tarafından eklenen Türkçe arka etiket bilgileri.




               İçerik listesi, kullanım süresi ve ambalaj geri dönüşüm işareti.  Ürünü miktarı 200 ml. ve fiyatı 49 tl., 4oo ml.lik büyük boyu da var ve fiyatı 60 tl. civarında. Nuxe ürünlerini tüm bayii eczanelerden ve online eczanelerden ve zaman zaman yapılan kampanyalarla daha uygun fiyata edinebilir veya buraya tıklayarak ürünleri ayrıntılı inceleyebilirsiniz.

               Sevgiler.......




  

2 yorum:

  1. Bu markanin en sevilen urunlerinden sanirim bu, gule gule kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle bir ürününü kullanan adeta markanın bağımlısı oluyor sanki, teşekkür ederim, daha iyleri senin olsun.

      Sil