31 Aralık 2013 Salı

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN !





             Çok değişik ve mücadeleli günler yaşadığım bir yılı daha geride bırakmak oldukça garip. Hayatta her işi mücadelesiz olmayan ve hiçbir şeyi kolay elde edememiş biri olarak, 2014' e ait materyalist bir wishlist hazırlamak istemedim. Tabii ki sahip olmak istediğim bir - iki şey ve uzun zamandır kolladığım birkaç kozmetik ürünü yok değil. Ama bazen sadece sevdikleriyle beraber olmak, sükunet ve sakinlik istiyor insan, gerisi paranız olsun ya da olmasın bir kredi kartını cırtlatmaya bakıyor. 2014' te bazı insanlar saygıyı öğrenir, çevresindeki insanların da bir özel hayatı olduğunu anlar ve saygı duyar, insanların iyi günleri olabildiği kadar kötü günleri de olabileceğini öğrenirlerse hayattan başka ne isterim.
            Biri Edirne, biri Ankara ve ikisi İstanbul' da olan blog yazarı arkadaşlar ile tanışma hayalimi de eklemeyi unutmayayım. Ülkem için de gelecekte çocuklarımızın eşit hak ve hukuktan faydalandığı, örümcek beyinlerden arınmış, çağdaş eğitim olanaklarının sunulduğu, huzur dolu bir yıl olmasını diliyorum.
            Kötü günlerle gelecekse hiç gelmesin diyemiyorum 2014 için, biz istesek de geliyor çünkü istemesek de, elimizde değil. Her şey bizim için ne yaşayacağımızı, yaşayıp göreceğiz. Daha çok sevip, sevildiğimiz, takdir edip, yüceltildiğimiz, destekleyip, teşvik edildiğimiz, çocuklarımızın tek sözde ders başına gittiği, eşlerimizin anında sesimize kulak kesildiği, sahip olduklarımız için şükrettiğimiz, sahip olmak istediklerimiz içinse daha çok çalıştığımız ve dua ettiğimiz, sabrımızı ve ruh halimizi koruyabileceğimiz, mücadele gücümüzü ve umutlarımızı kaybetmeyeceğimiz bir yıl olsun.




               Tabii ki makyajsız olmaz, her şeye rağmen kendimizi birazcık da olsa terapi etmek adına  makyaj yapabilme isteğimiz, enerjimiz ve fiziksel gücümüz kaybolmasın. Tüm dilekleriniz gerçek olsun. YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.
               Sevgiler....



2 yorum:

  1. Yeni yılın kutlu olsun :)
    http://nypdsena.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Canım beherim ne güzel dilemişsin her şeyi, benim de düşüncelerime tercüman olmuşsun... Seni çok seviyorum....

    YanıtlaSil